| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi xp service pack 3 u Računala forumu; skinio sam si service pack 3 i instaliro, instalacija traje poduže, ali se isplati. Mogu reć da mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 73
![]() | xp service pack 3 skinio sam si service pack 3 i instaliro, instalacija traje poduže, ali se isplati. Mogu reć da mi je komp barem 10-15% brži, sigurno E sad me muči samo jedna stvar.Bilo je govora da će service pack 3 uključivat i nekakve teme za xp, prije svega mee je zaniala tema kojom bi xp ličio na vistu tj. nešta nalik na aero, ali toga još nema, barem ne kod mene, pa zanima me ima li netko nekakva iskustva s sp3 i dal ima aero
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: xp service pack 3 SP 3 službeno nije još izašao - izlazi u 3/4 misec 2008 (to šta si skinuo su updati koji su izašli od SP2 do danas) Ako želiš Aero za Win XP - download
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride Zadnji Uredio Neptune : 06-12-07 u 14:21. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 114
![]() | Ljudi evo ima ga vec za skinuti naravno beta verzije sto vi kazete za to i jel netko ga skinuo,vase analize.Cuo sam da sadrzi oko 1000 zakrpa od pocetka sp2 ![]() ![]() Evo vam link da nemorate traziti slobodno skinite Evo vam link da nemorate traziti slobodno skinite Windows XP SP3 Build 3244 Download - Free Software Downloads and Software Reviews - Download.hr Zadnji Uredio daidza : 30-12-07 u 16:10. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: xp service pack 3 ja nisam još ništa od toga skidao čekam službeno izdanje, malo me strah ovih neslužbenih verzija. jel itko instalirao sp3 na kako da to kažem.. neorginalnu verziju xp-a?? jel bilo kakvih problema sa genuine-om?? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: xp service pack 3 Windows XP Service Pack 3 Release Candidate Link including Windows Genuine Advantage pa budite pažljivi - samo za oriđiđe windowse ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
![]() |
« HAMACHI ili XFIRE?!
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.