Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Software
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Software Raspravljate o temi xp service pack 3 u Računala forumu; imam mali problemcic...sad ne znam da li je to do sp3 ili do kompa...pa primam sugestije....ovaj...ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-01-08, 18:59   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-06-07
Godina: 98
Poruka: 7
silver_ghost se izdvaja iz mase
Re: xp service pack 3

imam mali problemcic...sad ne znam da li je to do sp3 ili do kompa...pa primam sugestije....ovaj...ne prepoznaje mi zvucnu...instaliram drivere ali kaze xp da ih nema...a znam da sve radi jer je radilo na visti(odustao totalno od nje na neko vrijeme...nist ne radi kak treba..lol)
silver_ghost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 23:57   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

Citat:
Pravi autor: D I A B L O Pogledaj Poruke
ja nisam još ništa od toga skidao čekam službeno izdanje, malo me strah ovih neslužbenih verzija.
jel itko instalirao sp3 na kako da to kažem.. neorginalnu verziju xp-a??
jel bilo kakvih problema sa genuine-om??
nikakvih posebnih problema s ničim pa ni đinuinom!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 17:54   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 18
ivan922 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
SP 3 službeno nije još izašao - izlazi u 3/4 misec 2008 (to šta si skinuo su updati koji su izašli od SP2 do danas)
Ako želiš Aero za Win XP - download
koji je seriall?
ivan922 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 18:00   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,909
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

registriraj se besplatno - dođe ti na mail
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 14:16   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 350
SEricsson se izdvaja iz mase

prvo molim pohvalu admina što nisam otvorio novu temu nego našao staru

Ovako, service pack 3 ili sp3 za Windows xp je službeno izašao, je li ga netko već skinuo, kakvi su rezultati, jel ga bolje sad skinut sa microsoft stranica ili čekat da dođe na automatski update, ako može neki savjet ili link bio bi zahvalan
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 17:35   #16 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,216
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

imam, nisam ga stavio još ali budem

znalo se dogoditi da nakon njega ne možeš skidati update ili ti ne radi pokoji dio (znam za slučaj sa nije radila tv kartica) ali više je pozitivnih iskustava nego negativnih za sada

uglavnom u firmi je na 2 od 3 stroja, trećem ne paše da ga ubiješ pa je samo sp2

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 17:34   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 20
Poruka: 101
ante19
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ante19

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
ja ga instaliro vech ima preko mjesec dana.. analize, iskustva?
memne pojma... nisam primjetio ništa novo

Čekamo onda pravu finalnu verziju
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 19:46   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 58
Supremeus se izdvaja iz mase

Evo da se i ja uključim, skinuo sam prije par dana neki XP verziju sa SP3, ja sam oduševljen, prvo, vizualno mi je odličan, 3x brži nego SP2, internet nisam morao ni instalirat ( odnosno D-Link ) već software sam nalazi i priključuje net...
Jedini je problem ako nije neki hakerski XP, mislim da XP orginalni SP3 ima file wlanapi.dll što se ne da izbrisati i onemogućuje D-Linku da se spaja na internet, moraš se napatiti da nađeš driver...srećom ja sam ga našo...
Uglavnom, ova verzija koju sam ja našao je meni savršena i ide mi na loptop čim ga dobijem...
Nadam se da sam barem nešto korisno rekao
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 19:47   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,029
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Ja ga danas stavio...radi savrseno, dosta brze nego sp2 i nema nikakvih problema
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 11:29   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,318
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

a popratne pojave neke....nikakvi problemi sa stabilnoscu i tak...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108