| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi xp service pack 3 u Računala forumu; imam mali problemcic...sad ne znam da li je to do sp3 ili do kompa...pa primam sugestije....ovaj...ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-06-07 Godina: 98
Poruka: 7
![]() | Re: xp service pack 3 imam mali problemcic...sad ne znam da li je to do sp3 ili do kompa...pa primam sugestije....ovaj...ne prepoznaje mi zvucnu...instaliram drivere ali kaze xp da ih nema...a znam da sve radi jer je radilo na visti(odustao totalno od nje na neko vrijeme...nist ne radi kak treba..lol) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 350
![]() | Re: xp service pack 3 prvo molim pohvalu admina što nisam otvorio novu temu nego našao staru ![]() Ovako, service pack 3 ili sp3 za Windows xp je službeno izašao, je li ga netko već skinuo, kakvi su rezultati, jel ga bolje sad skinut sa microsoft stranica ili čekat da dođe na automatski update, ako može neki savjet ili link bio bi zahvalan
__________________ Život kao igra(blog) |
| | |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: xp service pack 3 imam, nisam ga stavio još ali budem znalo se dogoditi da nakon njega ne možeš skidati update ili ti ne radi pokoji dio (znam za slučaj sa nije radila tv kartica) ali više je pozitivnih iskustava nego negativnih za sada uglavnom u firmi je na 2 od 3 stroja, trećem ne paše da ga ubiješ pa je samo sp2
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 58
![]() | Re: xp service pack 3 Evo da se i ja uključim, skinuo sam prije par dana neki XP verziju sa SP3, ja sam oduševljen, prvo, vizualno mi je odličan, 3x brži nego SP2, internet nisam morao ni instalirat ( odnosno D-Link ) već software sam nalazi i priključuje net... Jedini je problem ako nije neki hakerski XP, mislim da XP orginalni SP3 ima file wlanapi.dll što se ne da izbrisati i onemogućuje D-Linku da se spaja na internet, moraš se napatiti da nađeš driver...srećom ja sam ga našo... Uglavnom, ova verzija koju sam ja našao je meni savršena i ide mi na loptop čim ga dobijem... Nadam se da sam barem nešto korisno rekao ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: xp service pack 3 a popratne pojave neke....nikakvi problemi sa stabilnoscu i tak...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.