Stvarno neznam u cem je proble...pa gledaj to sa pozitivne strane bar neces kvarit oci...
Raspravljate o temi problem k800 u Sony Ericsson forumu, dio Mobiteli foruma; Danas sam nesto prebacivao s compa na mobitel i nije mi htjelo da otvori fajl na compu kao mobilni usb, ...
Stvarno neznam u cem je proble...pa gledaj to sa pozitivne strane bar neces kvarit oci...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
flashaj mob i sve ce biti u redu...jest da ces izgubiti sve igrice i programe ali ce ti bar mobac raditi...
ako neznas kako regaj se na RED-GSM.net......tamo imas sve upute
da ne otvaram novu temu.. moj problem:
kad pokusam upaliti kameru izbaci mi "another application is running. close it, and then start the camera", no stvar je u tome da ni jedna druga app nije upaljena.. nakon restarta ista stvar, kamera se ne pali.. zna netko u cem je problem?
To sam cuo za sony ericssone, ali kod ljudi kod kojih se to dogodilo su imali garanciju i dobili su novi uređaj ili je bio popravljen... Nisam siguran...
to se valjda neki "keyboard flex cable" odspoji pa izbacuje taj error (ovo objasnjenje sam nasao sad na nekim stranim forumima i navodno nije skup popravak.. 100tinjak kn)![]()
ma nije cak ni problem tih 100tinjak kn, nego to sto cu morat cekat tjedan dana da ga poprave u servisujel daju zamjenske mobitele u SE servisu?
![]()
Najbolji ljek za takve gluposti ima dvije faze:
Faza 1: Ugasi mobitel i izvadi bateriju, neka tako ostane 1 dan. Meni upalilo par puta...
Faza 2(ako neradi faza 1): Odključaš mobitel i upališ neku pjesmu, nakon toga rokneš u zid svom snagom ... Ako se pjesma ugasi, zajdeno sa mobitelom ponoviš fazu 1.
To radiš, ako je garancija istekla ..Također, jednom je upalilo kod mene za motorolu v360v ...
Juventus!