možeš kupiti onaj nastavak za SE i u njega uštekati bilo koje slušalice
mislim da ti dođe stotinjak kuna, a dobiješ i neke slušalice sa njim, vjerovatno obične
Raspravljate o temi slušalice za se k850i u Sony Ericsson forumu, dio Mobiteli foruma; kupujem slušalice za mob,jel mogu negdje nać bolje i glasnije slušalice od ovih koje sam dobio uz mobitel?...
možeš kupiti onaj nastavak za SE i u njega uštekati bilo koje slušalice
mislim da ti dođe stotinjak kuna, a dobiješ i neke slušalice sa njim, vjerovatno obične
Daidza, di tog ima za kupit? lijena sam trazit![]()
pa tamo gdje prodaju punjače, baterije itd za mobitele, znači u skoro svakoj trgovini mobitelima
može mi neko predložit neke slušalice?
sony, cjenovni rang od 250 kn pa na dalje...malo pogledaj na sluzbenim stranicama sony-a kod nas. mislim da je sony center ili sancta domenica. zguglaj![]()
slušalice mogu kupit di se mobiteli prodaju ili ima baš neki dućan di ima veći izbor?
pa sad, ak je ducan zastupnik osim za mobitele i za nekaj drugo a obicno je, ima televizora, ovog onog, nasle bi se i slusalice, a imas i ducana tipa chipoteka, sony sancta domenica (blizu maksimirskog stadiona), pa onda ducani po raznoraznim shopping centrima s audio video, informatickom tehnikom...ima di oces...
ok,hvala na pomoći