Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

Sony Ericsson S500

Raspravljate o temi Sony Ericsson S500 u Sony Ericsson forumu, dio Mobiteli foruma; Sta mislite o tom mobitelu,razmisljam ga kupit pa me zanima sta mislite o tom mobitelu....

Regularni forumas Avatar od korisnika Smigi
    Datum registracije
    10-02-08
    Poruka
    125
    Liked
    0 times

Exclamation Sony Ericsson S500

Sta mislite o tom mobitelu,razmisljam ga kupit pa me zanima sta mislite o tom mobitelu.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,831
    Liked
    380 times

Re: Sony Ericsson S500

lijepo izgleda, inače ništa posebno
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Uvaženi forumas Avatar od korisnika BSG 75
    Datum registracije
    18-07-08
    Starost
    32
    Poruka
    622
    Liked
    0 times

Nije loš, no ima jednu manu. Bolje reći svi njihovi klizni modeli,
    puca im tipke na tipkovnici.

BDW ja imam w580i pa znam za to
    I'm all out of love, I'm so lost without you
    I know you were right, We're leaving for so long
    I'm all out of love, What am I without you
    It can't be too late, To say that I was so wrong...

Datum registracije
    10-02-08
    Poruka
    125
    Liked
    0 times

Dali jakno pukne tipkovnica ili se ipak da koristit.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika BSG 75
    Datum registracije
    18-07-08
    Starost
    32
    Poruka
    622
    Liked
    0 times

Da se koristiti, meni je pukla nakon 3 mjeseca jedna tipka. Onako pukne po pola tipke, dakle na sredini.

Kad ti pukne dok je pod garancijom dobiješ novu bez problema, očito je svjestan za to SonyEricsson, samo neznam zašto to nije otklono odma kad se to počelo pokazivati na S500 pošto je on izašao prije.
    I'm all out of love, I'm so lost without you
    I know you were right, We're leaving for so long
    I'm all out of love, What am I without you
    It can't be too late, To say that I was so wrong...

Datum registracije
    10-02-08
    Poruka
    125
    Liked
    0 times

hvala,razmisljam ga kupit jer mobitel i nije bas skup a ima mi sve potrebno.

Starter Avatar od korisnika rokalica
    Datum registracije
    22-11-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

zna li netko kako se mogu promijenit ovi svjetlosni efekti sa strane? za svaku temu koju stavim mi je ono bzvz svjetloplavo svjetlo,osim za jednu na kojoj je tamnoplavo al je tema glupa..
    jel se to uopce moze ili moram trpit to svjetlo?

inace,imam mob tjedan dana,pipkam ga ko da je od secera ali su tipke popucale

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

a šta su tipke od šećera da pucaju tako brzo
    (&#175;`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨&#175;`•.

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

ma da tipke su dosta nekvalitetne, ima ga moja stara, pukle joj dvije tipke nakon 3-4 mjeseca premda pise jako malo poruke...
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

Starter
    Datum registracije
    16-06-08
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

meni su upravo pukle dvije,proslo 3 mjeseca od kupnje,jos je pod garancijom pa valjda nece bit problema

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku