| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Bivša BALKANSKA ulica - ima li koga otamo? u Lijepa Naša forumu; Prije 15-ak godina san živija u Balkanskoj, sada se to zove VUKOVARSKA... Iša san u školu Stanko PARMAĆ... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Bivša BALKANSKA ulica - ima li koga otamo? Prije 15-ak godina san živija u Balkanskoj, sada se to zove VUKOVARSKA... Iša san u školu Stanko PARMAĆ... sada se zove... ![]() ![]() I nikoga nisan vidija od onda... ![]() Jel ima koga, "od onda...." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 235
![]() | Re: Bivša BALKANSKA ulica - ima li koga otamo? ja san živija na Sućidru od 1963 do 1982, u Balkanskoj 113 od 1982 do 2003, sad sam na Brdima u Hercegovačkoj, Dubrovačka ti ide od Medike prema Firulama i siče Vukovarsku kod staračkog doma
__________________ điha vjetre vrijeme je za promjene |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08 Lokacija: split Godina: 17
Poruka: 28
![]() | Re: Bivša BALKANSKA ulica - ima li koga otamo? hehe... ja živin u hercegovačkoj, a škola mi je u balkanskoj iliti vukovarskoj
__________________ life is a book and you got a read it life is a story and you got to tell it... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.