| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Di izlazite vanka? u Lijepa Naša forumu; Di izlazite vanka u ovom pustom gradu, sada je dobro šta je tribu zareda s ovim koncertima , ali ostalo niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Di izlazite vanka? Citat:
opcenito, ti u Splitu nemas di izac tragedija. najbolji izlasci mi se na kraju svode na zidic i cugu. eventualno neko dopilota s autom, pa pustamo kakvu muziku...ali i to je bez veze postalo. nema sluha od "gradskih otaca" da malo ozive. sve je postalo premonotono. nema vise neke raznolikosti. svi jure za lovom, pa je svaki kafic isti - ista muzika, slicna klijentela... ![]()
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di izlazite vanka? Nažalost to je tocno da se nema di izac osim ako ne slusas cajke i sl. ili imas gro para. Mene briga ja cu uvik nac misto za izac makar bilo na srid jebenog raskrizja. Sta mi triba? Par prijatelja, pivo, i nesto za izist po mogucnosti ali to za izist mi nije toliko bitno. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Di izlazite vanka? Citat:
ali sagledaj to iz druge, realnije perspektive. ti si stariji, tako da ti je, ajmo rec, ekipa vazna. ali pogledaj kako je nekom klincu koji tek pocinje izlazit navecer vani. di takvoj osobi omogucit normalan izlazak jer netko ko ima 15-16 najvjerovatnje nema love da cijelu vecer provede u nekom kaficu tipa tribu. trebalo bi imat neko misto di mladi (da ne kazem pubertetlije) mogu imast dobru i SIGURNU zabavu. a za "starije"...oni se uvik snadju![]()
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di izlazite vanka? Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 308
![]() | Re: Di izlazite vanka? za u lito-O'hara je najbolja. nije ni zimi loše, dobre muzike bude. Ma najžešće je na ziidću pit i onda ić doma u neku pristojnu uru i zaspat ka dite, to je splitska tradicija-ZIDIĆI SU NAŠA PROŠLOST I BUDUĆNOST! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di izlazite vanka? Citat:
![]()
__________________ Ferrari no.1 | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Re: Di izlazite vanka? Citat:
slažem se. bio sam ovo ljeto s ekipom iz Zg-a 10-ak dana dolje i to otprilike tako funkcionira. jednom smo izašli u onaj disko na Baćama ali to je bila najveća greška. ekipa i đir katastrofa. loša kopija provoda na zagrebački način (Jarun, Piranha,...). ako ništa barem smo se dobro nasmijali ekipi... OHara - ok. Iako da koji put umjesto TBF-a i Belana puste Connect ne bi imao ništa protiv...ali dobro. ![]() A ono večernje ludilo na Ovčicama je nešto za ne povjerovat. Toliko mladih i cura i dečkiju i zafrkacija do jutra. Toga u Zagrebu nema - osim za norijadu. ![]() zidići. to me uvijek fasciniralo u Splitu. ta kultura druženja na otvorenom. i stari i mladi. i cure i dečki. ponekad mi je dovoljno kupit pivo u dućanu, sjest na klupicu uz more ili negdje u parku i lagano je pijuckat prije spavanja. savršeno. to mi najviše nedostaje ovdje u Zagrebu... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlasci, izlasci split, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

gradu, sada je dobro šta je tribu zareda s ovim koncertima
, ali ostalo ništa, sve mrtvo leži.....

opcenito, ti u Splitu nemas di izac