prerada!
Raspravljate o temi Di je najbolja spiza u gradu? u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; Ako mislite su topli u kalete savršenstvo, onda vi stvarno niste čuli za Rizza! Joj moji kaletaši da vas malo ...
Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 22:55
prerada!
Popaj-najbolji fast food
Pimpinela mi je za sjesti i najesti se omiljena![]()
duša u Splitu, tjelo u Zg..
ljudi moji zar stvarno nema za pojest cevapa u gradu? probao sam te iz bacevapa i iz pauline: mislim to nisu cevapi nego sprdacina nekakva
moram jos probat tamo na krizanju dubrovacke i domovinskog rata... nadam se necemu...
onda za konobu FIFE sam cuo jos dok sam zivio u zagrebu, medutim razocaranje... oni konobari su uzas, dobio sam pasticadu sa pireom hahaha
eto, da ne bude sve negativno
popaj mi je blizu stana pa tamo si kupim cesto piletinu ili picetu (10 kuna meni izgleda stvarno povoljno)
bio sam u konobi atlantida odmah kraj fife, i bio sam puno zadovoljniji
pizzu sam jeo u bakri i dobra je
A šta si ti očekivao u Fife?
Pa to je lokalna legenda, a ne elitni restorančić u kojem će te poslužit uštogljeni konobar, dok ti maitre d' sugerira Cabernet Sauvignon iz 1999.
Loša usluga i traljavo posluživanje su dio ambijenta. Zato ljudi i dolaze u Fife već godinama. Zbog specifičnog ambijenta.
Istina bog, kvaliteta spize mu je osjetno pala, ali tko živ ide u Fife samo zbog kvalitete spize?
Pizza ko' pizza... ima po gradu barem dvadeset pizzerija u kojima je dobra...
sta si se odmah uzvrpoljio?
ocekivao sam lokalnu hranu i lokalne obicaje i ponasanje ljudi. ako je to to, onda svaka cast.
Pa sad, ne znam šta ti podrazumijevaš pod "lokalnom hranom" i "lokalnim običajima"
I nisam skužio u čemu je bio problem sa pireom uz pašticadu?![]()
restoran Boban i Sumica
pizzeria Velo Misto i Dalmatino
cevapi BaCevap
mada nisu ni blizu ka u Sarajevu ali opet su mi bolji nego nasi s ajvarom
piletina u Vikinga
uskoro idem u split pa bi voljela da mi preporucite neke dobre restorane,cula sam da je Bracera dobra i le monde
Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck