Imaš na Kašjunima, Marjanu, kod stadiona na Poljudu, parkiralištu na Zvončacu.....
pa ti biraj di ćeš bosti.![]()
Raspravljate o temi Fukodrom lokacije u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; Amo di u Splitu Svi znamo za Žnjan, di još ima?...
Imaš na Kašjunima, Marjanu, kod stadiona na Poljudu, parkiralištu na Zvončacu.....
pa ti biraj di ćeš bosti.![]()
Dosta ekipe otiđe samo piti i slušati glazbu iz auta, ali je i veliki broj parova koji traže samoću za hebanje.![]()
...to sa Znjanom vam mogu definitivno potvrditi. Lokacija je kao stvorena za "romanticne" ubodei prve pokusaje doci joj/mu do redzipeta ili ti ga boxa.
....nerviraju me kreteni, puni sebe i hormona, nakon sta su obavili posal (bolje ili losije) misle kako moraju i dalje dokazivati svoju muskost, s tim da koriste Znjan kao Speedway. I onda se vrte u krugu dizeci buku i prasinu, smetajuci parovima okolo,
...a pogotovo meni koji stanuje povise jebodroma
Zato apeliram na sve hebace/ice: Kad zavrsite posao, izadjite malo na svjezi zrak udahnite duboko, udjite u hebeni auto i pokupite se mirno i dostojanstveno.
Hvala![]()
musculus gluteus maximus
HAHAHAHA još na Žnjanu imaju posebni kao "boxevi" di uđeš sa autom, onako da se kamufliraš sa travom![]()
![]()
Nema goreg kad si na Žnjanu u poslu priko glave a neki kreten ti pored tebe vrti auto na ručnoj. Najradije bi se obuka i razbio lika.![]()
ma Žnjan ce uvik ostat lokacija br. 1.
na kasunima je postalo malo egzibicionisticki, jer su poceli šetat piping-tomovi s kamerama, pa vataju akciju...
"... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..."
Žnjan i kod Poljuda.. ja znam! Šta znam:ja bila![]()
duša u Splitu, tjelo u Zg..
Ma jebeš sva ta neudobna mista, istiraš mater i oca iz kuće i deri brate u stanu na miru i gotovo, jebiga moraš imat razumne roditelje...
Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je