| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Fukodrom lokacije u Lijepa Naša forumu; Amo di u Splitu Svi znamo za Žnjan, di još ima?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-07 Godina: 41
Poruka: 6
![]() | Re: Fukodrom lokacije ...to sa Znjanom vam mogu definitivno potvrditi. Lokacija je kao stvorena za "romanticne" ubode i prve pokusaje doci joj/mu do redzipeta ili ti ga boxa.....nerviraju me kreteni, puni sebe i hormona, nakon sta su obavili posal (bolje ili losije) misle kako moraju i dalje dokazivati svoju muskost, s tim da koriste Znjan kao Speedway. I onda se vrte u krugu dizeci buku i prasinu, smetajuci parovima okolo, ...a pogotovo meni koji stanuje povise jebodroma Zato apeliram na sve hebace/ice: Kad zavrsite posao, izadjite malo na svjezi zrak udahnite duboko, udjite u hebeni auto i pokupite se mirno i dostojanstveno. Hvala ![]()
__________________ musculus gluteus maximus |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Fukodrom lokacije ma Žnjan ce uvik ostat lokacija br. 1. na kasunima je postalo malo egzibicionisticki, jer su poceli šetat piping-tomovi s kamerama, pa vataju akciju...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fukodrom lokacije Ma jebeš sva ta neudobna mista, istiraš mater i oca iz kuće i deri brate u stanu na miru i gotovo, jebiga moraš imat razumne roditelje...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: fukodrom, lokacije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

Svi znamo za Žnjan, di još ima?

i prve pokusaje doci joj/mu do redzipeta ili ti ga boxa.