| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Izrešetali trojicu mladića usred Splita u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook ......nist novoga....kad bu mlada ekipica skuzila da se neide glavom kroz zid i da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-03-07 Godina: 20
Poruka: 14
![]() | Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita Citat:
![]()
__________________ Otkad nema Jože, lopovi se množe! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita Ja sam iz Splita i poznavao sam iz viđenja te debile! Svi su ih se bojali (oni su bili neki gangsteri i te šeme) nije ništa čudno što su propucani, teški debili ionako su se te likovi svaki dan ložili i obračunavali pištoljima bolesni dileri! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita ljudi su samo oni sta su civilizirani i sta zive po ljudskim normama,sve ono ostalo se samo naziva ljudima i vrlo slice ljudima...problem je u onima koji ih smatraju ljudima i zato nam se ovo i dogadja,da oni sta su sisli s planine,prave stalno sranja i niko im nece da objasni neke stvari pa ni crkva u koju se guraju u prve redove...neko spomene,i oni su necija dica...da nazalost,tribali su ih naucit pameti dok su bili mali...danas nebi zalili za njima,ako uopce i zale |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07
Poruka: 1
![]() | Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita Evo da i ja nesto napisem tek sam dosa na ovaj forum.Svako kroji svoju sudbinu i na taj nacin svojim ponasanjem odreduje kako ce mu biti u zivotu. Naravno da se uvik moze slucajno zgazit na jeza ali cuvaj se i bog ce te cuvat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izres etali, mladica, splita, trojicu, usred |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:54.

I narkomani su ljudi!!
WhY WoUlD I Go tO HiGhsChOoL WhEn i cAn gO tO ScHoOl hIgH