| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Izrešetali trojicu mladića usred Splita u Lijepa Naša forumu; Smiri hormone i ne baljezgaj... OK?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Banned | Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita Ma šta ne baljezgaj? Neznam jesi li muško ili žensko,ali sigurno nisi nikad naiša na takve debile kad su u čoporu i kad naiđu na nekog slabijeg od sebe. Tribaš onda vidit kako se ti "frajeri" ponašaju. Moj momak je u interventnoj policiji,ima je prilike par puta privodit takve šugavce,pa bi triba vidit i to kako plaču i mole kad naiđu na jačeg od sebe. Ma smradovi najobičniji,drkađije koji su jaki samo kad ih je 20 na gomili i svaki nosi nož ili pištolj. Onda uvate jednog ili dvojicu pa ih maltretiraju. Evo jedan je kreten nekidan na Lovrincu zbog svoje bolesne iskompleksiranosti ubija momka koji je sa zaručnicom iša doma. Za koji dan su se tribali vinčat! Aj budi faca i promisli kako je sad toj curi? Kako se ona sad osjeća,sad kad su joj pred očima ubili nekog zbog koga je živila,zbog koga je disala,koji joj je bija cili njen svit!? Sad joj preostaje jedino ić mu na grob plakat. A zašto? Sad se pitam zašto niko nije njega odma upuca još dok je bija gore na mjestu zločina? I sad bi tribali žlait i plakat za onom trojicom šta ih je izrešetalo? Ma baš,evo sad ću,samo da uzmem maramicu iz borše. Šupci,da su bili normalni,ko bi ih izrešeta? Nego glume neke face pa kad naiđu na blesavije od sebe,onda drugačije i ne mogu skončat. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita Kao što rekoh - smiri hormone... Citat:
![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izrešetali trojicu mladića usred Splita koliko ja znam bila su dvojica jednoga sam zna dobro jer je iz mog kvarta i isa je moju osnovnu,zivia zgradu do moje zna sam sidit pricat,rollat đoint i igrat balun tu u kvartu snjim..a drugoga sam zna iz videnja,kroz godine iz raznoraznih sranja,tuca i ostalih pizdarija.. saku,palicu su zasluzili al metak sigurno nisu rip premda je proslo od toga dosta.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: izres etali, mladica, splita, trojicu, usred |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.

i igrat balun tu u kvartu snjim..