Raspravljate o temi Kaštela - noćni život u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; zanima me jel ima ko iz kaštela i šire okolice ,, kako provoeite noćni život?...
PROGLAŠAVAM SE EROGENOM ZONOM
hahahahahahaha oaza tamo je dobro
u kastelima nigdiiiiiiii nema se za izaci, osim kratka kava i to je to...
''Dok imamo uspomene, imamo prošlost.
Dok imamo nadu, čeka nas budućnost.''
definitivno potpisujem sve navedeno...OSIM OAZE....katastrofa..šporko...neuredno...a navodno renovirano....BLJAK...nemam ništa protiv muzike koja se tamo pušta,da me se ne razumi krivo...samo ambijent....BLJAK BLJAK......kad vidim one muške u tutama (trenerke za sjevernjake).....ježim se...
Dakle ljudi u Kaštelima ćete popit lipu jutarnju i popodnevnu kavu....i to je to...NAŽALOST
Lucka
Ma dobro je u oaze nije uopce sporko... sta je najtragicnije cisca je od dosta klubova. Sta se tuta tice nisan nikoga osim mozda izbacivaca vidija u tutama, a bija san tamo vise puta, a sta se tice ambijenta takodjer mi je dobar jedino na katu nekad zna bit pre velika guzva i to je to.![]()
...ma kastela su zakon....pun mi je kurac svaki put ic u grad vani i te pizdarije...lipo na plazu s ekipom...
i kako nema nocnog zivota...moto party 7 dana...veceri klapa 5 dana...puste ribarske ...jbte svako drugi dan ima nesto.. i p.s. Rampada u Luksicu sad radi do 3 ure tako ako nemate di otiđite se tamo zarakijat.... i sad ce pocet u twistera svirke....
nemogu virovat...topic je kastela...![]()
dajte ima li ko ovdi iz kastela...pa nismo toliko selo.. ipak imamo status grada..![]()