Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 12

Kaštela - noćni život

Raspravljate o temi Kaštela - noćni život u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; zanima me jel ima ko iz kaštela i šire okolice ,, kako provoeite noćni život?...

Starter Avatar od korisnika mila
    Datum registracije
    06-02-07
    Starost
    23
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Kaštela - noćni život

zanima me jel ima ko iz kaštela i šire okolice ,, kako provoeite noćni život?
    PROGLAŠAVAM SE EROGENOM ZONOM

Starter
    Datum registracije
    11-01-07
    Starost
    25
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Re: Kaštela - noćni život

Citat Pravi autor: mila Pogledaj Poruke
    zanima me jel ima ko iz kaštela i šire okolice ,, kako provoeite noćni život?
    pa u splitu naravno . . .

u kastelima bas i nemas nekog izbora, to su vise lokalni kafici za otic na kavu ili popit pice bezveze a za otic vanka mozda bi jedino spomenia treci svijet u staron, balun u gomilici i kome je napeta cajka moze u oaze u luksicu

Starter Avatar od korisnika Đejms
    Datum registracije
    20-09-07
    Poruka
    35
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: zh1zha Pogledaj Poruke

u kastelima bas i nemas nekog izbora, to su vise lokalni kafici za otic na kavu ili popit pice bezveze a za otic vanka mozda bi jedino spomenia treci svijet u staron, balun u gomilici i kome je napeta cajka moze u oaze u luksicu
    Slazen se

Starter Avatar od korisnika mazgun
    Datum registracije
    23-05-08
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: zh1zha Pogledaj Poruke

Potpisujem
    May force be with you

Početnik Avatar od korisnika st_blokada
    Datum registracije
    29-12-07
    Starost
    23
    Poruka
    60
    Liked
    0 times

hahahahahahaha oaza tamo je dobro

Starter
    Datum registracije
    16-06-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

u kastelima nigdiiiiiiii nema se za izaci, osim kratka kava i to je to...
    ''Dok imamo uspomene, imamo prošlost.
    Dok imamo nadu, čeka nas budućnost.''

Starter
    Datum registracije
    24-06-08
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

definitivno potpisujem sve navedeno...OSIM OAZE....katastrofa..šporko...neuredno...a navodno renovirano....BLJAK...nemam ništa protiv muzike koja se tamo pušta,da me se ne razumi krivo...samo ambijent....BLJAK BLJAK......kad vidim one muške u tutama (trenerke za sjevernjake).....ježim se...
    Dakle ljudi u Kaštelima ćete popit lipu jutarnju i popodnevnu kavu....i to je to...NAŽALOST
    Lucka

Početnik Avatar od korisnika st_blokada
    Datum registracije
    29-12-07
    Starost
    23
    Poruka
    60
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: lucka30 Pogledaj Poruke
    definitivno potpisujem sve navedeno...OSIM OAZE....katastrofa..šporko...neuredno...a navodno renovirano....BLJAK...nemam ništa protiv muzike koja se tamo pušta,da me se ne razumi krivo...samo ambijent....BLJAK BLJAK......kad vidim one muške u tutama (trenerke za sjevernjake).....ježim se...
    Dakle ljudi u Kaštelima ćete popit lipu jutarnju i popodnevnu kavu....i to je to...NAŽALOST
    Ma dobro je u oaze nije uopce sporko... sta je najtragicnije cisca je od dosta klubova. Sta se tuta tice nisan nikoga osim mozda izbacivaca vidija u tutama, a bija san tamo vise puta, a sta se tice ambijenta takodjer mi je dobar jedino na katu nekad zna bit pre velika guzva i to je to.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika TaDDe
    Datum registracije
    13-04-08
    Poruka
    752
    Liked
    40 times

...ma kastela su zakon....pun mi je kurac svaki put ic u grad vani i te pizdarije...lipo na plazu s ekipom...
    i kako nema nocnog zivota...moto party 7 dana...veceri klapa 5 dana...puste ribarske ...jbte svako drugi dan ima nesto.. i p.s. Rampada u Luksicu sad radi do 3 ure tako ako nemate di otiđite se tamo zarakijat.... i sad ce pocet u twistera svirke....

nemogu virovat...topic je kastela...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika TaDDe
    Datum registracije
    13-04-08
    Poruka
    752
    Liked
    40 times

dajte ima li ko ovdi iz kastela...pa nismo toliko selo.. ipak imamo status grada..

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku