| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kerum u Lijepa Naša forumu; Ovaj čovik bi tija bit gradonačelnik... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Kerum Ovaj čovik bi tija bit gradonačelnik
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Kerum ..a da je debil je... to upitno nije ,a sta mislis da su ovi puno pametniji sta sada vode sve? ..prijo on bar ima love toliko da ga boli kita,i kad bi dosa na vlast bar nebi kra ka svaki novopeceni koji se docepa stolice nego bi isa ka ono ostavit nesto Splitu,i da ga se pamti po tome..bar ja mislin tako... a on i ovako i onako ima vecu moc i ovlasti i od gradonacelnika i od bilo koga i moze svaku vodu na svoj mlin okrenit(ka sta je i dosad cinija) ako to pozeli... znaci isti klinac,on je sebe osigura...Zadnji Uredio nolimitst : 22-09-07 u 23:46. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Kerum heba mater je veliko ono,a i ima dosta jeftinih a dobrih stvari za nac.. ono ja stvarno nesto... ma cili onaj kvart jebate...izgradija je jedan novi dio Splita.. vjerovatno najbolji od novogradnji svih u zadnjih 10-15 godina.. eto vidis da san ima pravo u gornjem postu ![]() PS. jeli itko zna jeli treba bit tamo i onaj Cinestar kino ka u Zagrebu? jer ima samo neko bezvezno Mediteran ili tako nesto ,koje nije ni blizu otvoreno jos... ![]()
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Kerum Koliko god glup izgledao, tip je stvorio milione, kako ja ne znam... samo znam da je tako glup kako vi govorite ne bi imao toliko novaca
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kerum Citat:
tamo će ti biti multiplex kino dvorane nešta ka u zagrebu onaj cienestar kod sheratona.. ono šta je kerum napravio doli je stvarno za svaku pohvalu koliko čitam najveći trg.centar u hrvatskoj,a ovo da je glup,plitak to mogu govoriti samo plitiki,površni i ljubomorni ljudi jer kako neko glup može steći bogastvo od sto miliona eura ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Split
Poruka: 7
![]() | Re: Kerum Odakle mu ovolike pare uopće?????????????? a da ne spominjen onu njegovu rečenicu di kaže da voli pojest čevape i dom perignon!!!! alo, ljudi ovaj seljak ima više para nego pola splita zajedno!
__________________ Zašto s latinskim muče ljude u gimnazijama? |
| | |
![]() |
| Tagovi: kerum |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:54.

,a sta mislis da su ovi puno pametniji sta sada vode sve? ..prijo on bar ima love toliko da ga boli kita,i kad bi dosa na vlast bar nebi kra ka svaki novopeceni koji se docepa stolice 

,koje nije ni blizu otvoreno jos...