Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Kerum u Lijepa Naša forumu; Kerum je prije rata bio obični bauštelac u Pomgrada.On je obični ratni profiter koji je prodavao humanitarnu pomoć ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 11:57   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-11-07
Godina: 31
Poruka: 43
bondovac se izdvaja iz mase
Re: Kerum

Kerum je prije rata bio obični bauštelac u Pomgrada.On je obični ratni profiter koji je prodavao humanitarnu pomoć koja je stizala u ratu, ali neka ga ako bude dao 5OOO kuna bušte radnicima ja ću mu skidati kapu svaki put kad ga vidim u gradu, ali se bojim da on ima neku računicu npr. želi da ga Splićani napokon zavole. Čovjek želi sjesti u gradonačelničku fotelju.
bondovac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 10:43   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-11-07
Godina: 32
Poruka: 7
mimi2 se izdvaja iz mase

kerum obecava radnicima da ce za dvi godine place biti 5000 kuna. pitam se da li lljudi stvarno viruju ovome ludaku. za dvi godine stopa inflacije ce biti tolika da tih 5000 kuna nece vridit ni kao 2500 kuna danas.
kerume ako toliko brines za tvije robove/radnike daj im placu od 5000 sada.
mimi2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 11:50   #13 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: mimi2 Pogledaj Poruke
kerum obecava radnicima da ce za dvi godine place biti 5000 kuna. pitam se da li lljudi stvarno viruju ovome ludaku. za dvi godine stopa inflacije ce biti tolika da tih 5000 kuna nece vridit ni kao 2500 kuna danas.
kerume ako toliko brines za tvije robove/radnike daj im placu od 5000 sada.

Ne vjerujem da će za dvi godine biti inflacija biti 100%, ali imaš pravo ako može dizati
trgovački centar od 70 miliujuna eura može i radnicima dignuti plače u dva miseca a ne u dvi godine. Ja vjerujem da je to samo dizanje poena. Misli da će građani ovog grada napokon pričat o Kerumu kao o pozitivnom čoviku.
bondovac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 11:52   #14 (permalink)
Kos
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 23
Poruka: 190
Kos se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kos

riga mi se od te seljačine, on je bogec sve vodi njegova sestra
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 12:02   #15 (permalink)
Starter

mimi2 se izdvaja iz mase

Samo jos da dodam da ljudi koji se obogate u ratu kao profiteri su ljudi bez ikakvog morala, najniza vrsta.
Ja sam prestsla kupovati kod njega, bilo bi dobro da ga ljudi pocnu bojkotovati.
mimi2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 12:33   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,858
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mimi2 Pogledaj Poruke
Samo jos da dodam da ljudi koji se obogate u ratu kao profiteri su ljudi bez ikakvog morala, najniza vrsta.
Ja sam prestsla kupovati kod njega, bilo bi dobro da ga ljudi pocnu bojkotovati.
Svatko tko ima u ovoj državi i malo para je profiter i lopov.

Kažeš prestala si kupovati kod njega, onda možeš prestati kupovati i u konzumu i ostalim trgovačkim centrima, jer po toj logici svi su lopovi i profiteri
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 13:01   #17 (permalink)
Starter

mimi2 se izdvaja iz mase

JA NISAM NIKADA REKLA DA SVATKO KO IMA PARA JE LOPOV I PROFITER ALI ZA KERUMA SE TO ZNA. STO SE TICE OSTALIH LOPOVA ONI SE BAREM NE ISTICU KAO LUDAK KERUM SA SVOJIM FERARIJIMA I OSTALIM AUTIMA.
MOZDA COVIK NADOKNADUJE DRUGE MANE BRZIM AUTIMA.
KAKO TO DA U HRVATSKOJ OBICNI RADNIK NEMA DOVOLJNO PARA NITI ZA HRANU A O DRUGIM LUXUZIMA ZA KOJE KERUM DAJE SVAKI DAN TISUCE KUNA MOZEMO SAMO DA SANJAMO.
DAJTE LJUDI OTVORITE OCI IZADITE NA ULICE RECITE STA MISLITE

isključi caps lock
-prospero

Zadnji Uredio prospero : 15-11-07 u 16:08.
mimi2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 19:30   #18 (permalink)
Starter

mimi2 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bondovac Pogledaj Poruke
Ne vjerujem da će za dvi godine biti inflacija biti 100%, ali imaš pravo ako može dizati
trgovački centar od 70 miliujuna eura može i radnicima dignuti plače u dva miseca a ne u dvi godine. Ja vjerujem da je to samo dizanje poena. Misli da će građani ovog grada napokon pričat o Kerumu kao o pozitivnom čoviku.
inflacija ce vec od nove godine da skoci. kuna je precijenjena u odnosu na ostale valute posebno €. kada padne pod pritiskom stranih banaka inflacija nece biti 100% nego vise. mozda nas spasi to sto smo prodali pola hrvatske i hrvatske banke pa ce te banke pokusati da spase kunu da bi spasili sebe.
nazalist ljudi kao kerum ce da se uvijek izvuku zahvaljujuci parama u drugim drzavama koje krije tamo.
Sta split misli o njemu pokazuje grafit koji sam vidila u tunelu u dubrovackoj ulici. pisalo je Smrt Smajl Agi Kerumu. grafit je bia izbrisan drugi dan
mimi2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 20:15   #19 (permalink)
Starter

Istina je da će inflacija skoćit i da će nas udarit sve po novčaniku. Već je 4% skočilo a
dogodine će skoćiti nekih 20% ili 25% posto u nekoj najgoroj varijanti ekonomista.
Bez daljnjeg da će život poskupiti i da će kupovna moć građana pasti. Kerum je jedan
najgori ratni profiter tu se slažem sa svima, ali ni strani prodajni centri u Hrvatskoj nisu bolji u plačanju radnika (Mercator, Emezzeta, Billa, Kaufland) i njima slični. Ja osobno nemogu smisliti Keruma ali što je najgore ni drugi ne poštuju radnike i ne plačaju ih kako zaslužuju. Zato ne bojkotiram Keruma jer su sve gazde trgovačkih kuća bogate na jadnim prodavačima pa kad već dajem netkom onda je bolje da dajem domaćem tajkunu nego netkom njemačkom ili austrijanskom Kerumu.
bondovac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 22:52   #20 (permalink)
Starter

mimi2 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bondovac Pogledaj Poruke
Istina je da će inflacija skoćit i da će nas udarit sve po novčaniku. Već je 4% skočilo a
dogodine će skoćiti nekih 20% ili 25% posto u nekoj najgoroj varijanti ekonomista.
Bez daljnjeg da će život poskupiti i da će kupovna moć građana pasti. Kerum je jedan
najgori ratni profiter tu se slažem sa svima, ali ni strani prodajni centri u Hrvatskoj nisu bolji u plačanju radnika (Mercator, Emezzeta, Billa, Kaufland) i njima slični. Ja osobno nemogu smisliti Keruma ali što je najgore ni drugi ne poštuju radnike i ne plačaju ih kako zaslužuju. Zato ne bojkotiram Keruma jer su sve gazde trgovačkih kuća bogate na jadnim prodavačima pa kad već dajem netkom onda je bolje da dajem domaćem tajkunu nego netkom njemačkom ili austrijanskom Kerumu.
slazem se s tobom u nekim stvarima, ali ljudi moji ja onoga keruma ne mogu viditi ocima. mozda zbog njega ne vidim ostale feudalce. ja mislim da je u hrvatskoj cisti feudalizam. ljudi rade za bidne place kod feudalace i te iste place prinudeni su trositi u njihovim prodavnicama. mi se tisimo neka neka samo ima posla ali zivot je bidan.
mimi2 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kerum

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111