Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Ovo se mozda najvise odnosi na Evu, ali mozda ima još koga da zna. Gledam malo po Korcula (Korčula) island - ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 18:17   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Korčula i kako doći do nje

Ovo se mozda najvise odnosi na Evu, ali mozda ima još koga da zna.
Gledam malo po Korcula (Korčula) island - Croatia. Accommodation, hotels, apartments, news, events pa nisam siguran kako je najbolje doci do Korcule automobilom.
Da li ići do Splita pa tamo na trajekt (kad uopće ima .01.07 ujutro/prijepodne?) za Korculu. Ili ići na Drvenik (kad uopće ima .01.07 ujutro/prijepodne?) pa na Korculu. Koliko traje plovidba u oba slucaja? Nemogu nikako skuziti kad postoje linije. Sve su nekako spetljali sa tim plovidbenim redom...
E i kakav je ulazak na trajekt? Dosta sjeban ili mogu sa niskim autom se relativno bezbolno popesti na trajektor?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:20   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Poruka: 1,830
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: Korčula i kako doći do nje

Debelo najjeftinije ti je preko Pelješca (do Orebića) a onda priko kanala za Korculu.

Ferry Korcula - Orebic - Korcula
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:23   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Je ako gledas samo cijenu trajektora. Ali gledajuci da putujem iz ZG-a autom onda mozda mi je jeftinije ići do ST-a i onda na trajektor. No ta opcija mi je nekako namrskija jer sam cuo da plovidba traje 4 fucking sata. Meni dođe nakon čuku vremena da se bacim sa palube od dosade...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:26   #4 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Dvije opcije:

1. Cestom Zagreb-Split, pa trajektom do Korčule. Plovidba Split-Korčula traje između 3 i 4 sata.

2. Cestom Zagreb-Split, pa zatim Split-Orebić (na Pelješcu) pa onda trajektom Orebić-Korčula.

vožnja od Splita do Orebića traje oko 3,5 do 4 sata (ovisno o gužvi na cesti) a plovidba trajektom Orebić-Korčula nekih 30-45 min

Za plovidbeni red - nazovi telefonom službu informacija Jadrolinije u Splitu i oni će ti reć kad trajekti kreću

Ulazak autom u trajekt - neće bit nikakvih problema, bez obzira koliko je auto nisko, osim ako nije bolid Formule 1

TRAJEKT!!!!! T-R-A-J-E-K-T!!!!!!!!!!

Kakav "trajektor"? Otkud ti taj izraz, majke ti mile??

Zadnji Uredio damfisk : 17-06-07 u 18:30.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:26   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Debelo najjeftinije ti je preko Pelješca (do Orebića) a onda priko kanala za Korculu.

Ferry Korcula - Orebic - Korcula
aha ... i vozit kroz Neum, pa po Pelješcu, i drkat se 5-6 sati, tokom kojih se može izležavat na trajektu ....

i na kraju opet mora na trajket ... kak god okreneš ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:29   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Pa je da je možda jebada vozit dodatnih par sati , ali kad već ide čista je šteta ne vidjeti Pelješac. Bar moje mišljenje.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:29   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Korčula i kako doći do nje

Treća opcija:

3. Cestom Zagreb-Split-Drvenik, pa trajektom do Koručule.

Domaći će bolje znati koliko vremena ti treba, u svakom slučaju iz Zagreba živa zajebacija+trkeljanje trajektom. Ići cestom skroz do Orebića, usrat ćeš se.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:32   #8 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Treća opcija:

3. Cestom Zagreb-Split-Drvenik, pa trajektom do Koručule.

Domaći će bolje znati koliko vremena ti treba, u svakom slučaju iz Zagreba živa zajebacija+trkeljanje trajektom. Ići cestom skroz do Orebića, usrat ćeš se.
Da, ali to ti dođe na isto jer se otprilike isto ispizdiš vozeći se, a taj trajekt je malen, tijesan, spor, i ljeti redovito bude krcat pa postoji opasnost da ostaneš ko' pizda jer je auto ispred tebe bio posljednji za koji ima mjesta.

Ova opcija je, po mom mišljenju, za izbjegavat
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:34   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

2 damfisk: znam da je trajekt pravi izraz. Trajektor mi je simpa rijec pa ju zato koristim. Čista zajebancija I fala za upozorenje za Drvenik!!!
2 tarq: e pa i to me jebe. Pretprošle godine sam išao do Makarske autom. Jaja sam ostavio na cesti. Kamoli još do Orebića ići. Ili jednostavno, u Splitu na trajekt, Cosmo u ruke i čekat, čekat, čekat, čekat, čekat
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:36   #10 (permalink)
women loving misogynist

OK.

Inače, plovidba od nekih 3 sata je skroz OK. Ne vidim problem

P.S. Čitaš Cosmo? Zaboga!!! :smajlićkojipovraća
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: korcula

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103