| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Ovo se mozda najvise odnosi na Evu, ali mozda ima još koga da zna. Gledam malo po Korcula (Korčula) island - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korčula i kako doći do nje Ovo se mozda najvise odnosi na Evu, ali mozda ima još koga da zna. Gledam malo po Korcula (Korčula) island - Croatia. Accommodation, hotels, apartments, news, events pa nisam siguran kako je najbolje doci do Korcule automobilom. Da li ići do Splita pa tamo na trajekt (kad uopće ima .01.07 ujutro/prijepodne?) za Korculu. Ili ići na Drvenik (kad uopće ima .01.07 ujutro/prijepodne?) pa na Korculu. Koliko traje plovidba u oba slucaja? Nemogu nikako skuziti kad postoje linije. Sve su nekako spetljali sa tim plovidbenim redom... E i kakav je ulazak na trajekt? Dosta sjeban ili mogu sa niskim autom se relativno bezbolno popesti na trajektor?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Korčula i kako doći do nje Debelo najjeftinije ti je preko Pelješca (do Orebića) a onda priko kanala za Korculu. Ferry Korcula - Orebic - Korcula
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Je ako gledas samo cijenu trajektora. Ali gledajuci da putujem iz ZG-a autom onda mozda mi je jeftinije ići do ST-a i onda na trajektor. No ta opcija mi je nekako namrskija jer sam cuo da plovidba traje 4 fucking sata. Meni dođe nakon čuku vremena da se bacim sa palube od dosade...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Dvije opcije: 1. Cestom Zagreb-Split, pa trajektom do Korčule. Plovidba Split-Korčula traje između 3 i 4 sata. 2. Cestom Zagreb-Split, pa zatim Split-Orebić (na Pelješcu) pa onda trajektom Orebić-Korčula. vožnja od Splita do Orebića traje oko 3,5 do 4 sata (ovisno o gužvi na cesti) a plovidba trajektom Orebić-Korčula nekih 30-45 min Za plovidbeni red - nazovi telefonom službu informacija Jadrolinije u Splitu i oni će ti reć kad trajekti kreću Ulazak autom u trajekt - neće bit nikakvih problema, bez obzira koliko je auto nisko, osim ako nije bolid Formule 1 TRAJEKT!!!!! T-R-A-J-E-K-T!!!!!!!!!! Kakav "trajektor"? Otkud ti taj izraz, majke ti mile?? ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE Zadnji Uredio damfisk : 17-06-07 u 18:30. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
i na kraju opet mora na trajket ... kak god okreneš .... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Pa je da je možda jebada vozit dodatnih par sati , ali kad već ide čista je šteta ne vidjeti Pelješac. Bar moje mišljenje.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Treća opcija: 3. Cestom Zagreb-Split-Drvenik, pa trajektom do Koručule. Domaći će bolje znati koliko vremena ti treba, u svakom slučaju iz Zagreba živa zajebacija+trkeljanje trajektom. Ići cestom skroz do Orebića, usrat ćeš se.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
Ova opcija je, po mom mišljenju, za izbjegavat
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje 2 damfisk: znam da je trajekt pravi izraz. Trajektor mi je simpa rijec pa ju zato koristim. Čista zajebancija I fala za upozorenje za Drvenik!!!2 tarq: e pa i to me jebe. Pretprošle godine sam išao do Makarske autom. Jaja sam ostavio na cesti. Kamoli još do Orebića ići. Ili jednostavno, u Splitu na trajekt, Cosmo u ruke i čekat, čekat, čekat, čekat, čekat
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje OK. Inače, plovidba od nekih 3 sata je skroz OK. Ne vidim problem P.S. Čitaš Cosmo? Zaboga!!! :smajlićkojipovraća
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.

I fala za upozorenje za Drvenik!!!
Zaboga!!! :smajlićkojipovraća