Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 18:37   #11 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Korčula i kako doći do nje

Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići brijati u noćni život, promašio je mjesto....romantika s curkom, posebno po banjama okolo do kojih se treba vozikati i noćne šetnje, odlični restorani....loše plaže, kamen i ona Lumbarda..po meni bezveze i promašeno,s obzirom koliko se priča o njoj
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:37   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Korčula i kako doći do nje

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
2 damfisk: znam da je trajekt pravi izraz. Trajektor mi je simpa rijec pa ju zato koristim. Čista zajebancija I fala za upozorenje za Drvenik!!!
2 tarq: e pa i to me jebe. Pretprošle godine sam išao do Makarske autom. Jaja sam ostavio na cesti. Kamoli još do Orebića ići. Ili jednostavno, u Splitu na trajekt, Cosmo u ruke i čekat, čekat, čekat, čekat, čekat
jedino kaj se isplati na Pelješcu je stat u Stonu na školjke .. ak možeš to preživit (a brijem da možeš), onda ljepo u Splitu na trajekt i gotovo ....

mislim da je čak i brže ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:38   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići brijati u noćni život, promašio je mjesto....romantika s curkom, posebno po banjama okolo do kojih se treba vozikati i noćne šetnje, odlični restorani....loše plaže, kamen i ona Lumbarda..po meni bezveze i promašeno,s obzirom koliko se priča o njoj
ide s curom ... drugo, ako znaš ekipu, prejebeno je .. ja sam bio kod frendice jedne godine za Prvi Maj i bilo mi je bolje neg u sezoni ... jer sam izlazio s domaćom ekipom koja zna sva prava mjesta ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:40   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
P.S. Čitaš Cosmo? Zaboga!!! :smajlićkojipovraća

Ti si valjda jedina osoba koja mene dozivljava ozbiljno. Mislim da ce ti Eva ili mama (nisam vise siguran )pojasniti ako navrate u ovaj topic o čemu se radi

2 tarq: nije meni do noćnog zivota. Odmor i relaksacija... uz rad na tome da nas se vrati troje umjesto dvoje sa ljetovanja
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:43   #15 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Jedino po čemu mi se Korčula opako zamjerila, osim po plažama, jer ne volim kamen i beton, je ponašanje domaćih. Otok i mjesta s tradicijom i poviješću, interesatno strancima, hrpa Talijana, Engleza, Nizozemaca, Francuza, a ti mali Hrvat bez obzira koliko novaca imao si malo jebeno hrvatsko govno i to od one tržnice s voćem i povrćem, pa do reda u restoranu, građani drugoga reda, nažalost i dalje po Jadranu nije ništa bolje...nismo to zaslužili!
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:45   #16 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Sorry, stari, ali uopće ne znam o čemu pričaš?

Tvrdiš da su te na Korčuli "diskriminirali" jer si - Hrvat?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:46   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Nisam najbolje skuzio..mislim da se domacini odnose prema domacim turistima drugacije nego prema stranim? ako je to - onda si potpuno u pravu! Makar ne vidim razloga tome. Koliko sam dozivio po svojim ljetovanjima stranci su puno vece cicije od domacih turista
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:46   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Diskriminirali su ga jer nema love
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:48   #19 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Sorry, stari, ali uopće ne znam o čemu pričaš?

Tvrdiš da su te na Korčuli "diskriminirali" jer si - Hrvat?
žao mi je, ali tako sam se činjenično prvi put osjećao na Jadranu i doživio tako nešto.....da se ne bi krivo shvatilo ne do ljudi s Korčule, ali po restoranima, na jebenoj tržnici i slično...

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Diskriminirali su ga jer nema love
da, nažalost svake godine za 15 dana ostavim po 20-25 tisuća kuna na ljetovanju...budala
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 18:51   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Pa tarquino zajebavam se , što se ljutiš odma

A kad već toliko love ostaviš na ljetovanju onda moram priznat da mi je ta diskriminacija o kojoj pričaš u najmanju ruku čudna.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: korcula

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108