Stranica 2 od 15 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 142

Korčula i kako doći do nje

Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići brijati ...

Master of Sex n Sin Avatar od korisnika tarquino
    Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Arrow Re: Korčula i kako doći do nje

Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići brijati u noćni život, promašio je mjesto....romantika s curkom, posebno po banjama okolo do kojih se treba vozikati i noćne šetnje, odlični restorani....loše plaže, kamen i ona Lumbarda..po meni bezveze i promašeno,s obzirom koliko se priča o njoj
    ....žrtva sam bludnih misli....

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Re: Korčula i kako doći do nje

Citat Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
    2 damfisk: znam da je trajekt pravi izraz. Trajektor mi je simpa rijec pa ju zato koristim. Čista zajebancija I fala za upozorenje za Drvenik!!!
    2 tarq: e pa i to me jebe. Pretprošle godine sam išao do Makarske autom. Jaja sam ostavio na cesti. Kamoli još do Orebića ići. Ili jednostavno, u Splitu na trajekt, Cosmo u ruke i čekat, čekat, čekat, čekat, čekat
    jedino kaj se isplati na Pelješcu je stat u Stonu na školjke .. ak možeš to preživit (a brijem da možeš), onda ljepo u Splitu na trajekt i gotovo ....

mislim da je čak i brže ....

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
    Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići brijati u noćni život, promašio je mjesto....romantika s curkom, posebno po banjama okolo do kojih se treba vozikati i noćne šetnje, odlični restorani....loše plaže, kamen i ona Lumbarda..po meni bezveze i promašeno,s obzirom koliko se priča o njoj
    ide s curom ... drugo, ako znaš ekipu, prejebeno je .. ja sam bio kod frendice jedne godine za Prvi Maj i bilo mi je bolje neg u sezoni ... jer sam izlazio s domaćom ekipom koja zna sva prava mjesta ...

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    P.S. Čitaš Cosmo? Zaboga!!! :smajlićkojipovraća

Ti si valjda jedina osoba koja mene dozivljava ozbiljno. Mislim da ce ti Eva ili mama (nisam vise siguran )pojasniti ako navrate u ovaj topic o čemu se radi

2 tarq: nije meni do noćnog zivota. Odmor i relaksacija... uz rad na tome da nas se vrati troje umjesto dvoje sa ljetovanja
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Jedino po čemu mi se Korčula opako zamjerila, osim po plažama, jer ne volim kamen i beton, je ponašanje domaćih. Otok i mjesta s tradicijom i poviješću, interesatno strancima, hrpa Talijana, Engleza, Nizozemaca, Francuza, a ti mali Hrvat bez obzira koliko novaca imao si malo jebeno hrvatsko govno i to od one tržnice s voćem i povrćem, pa do reda u restoranu, građani drugoga reda, nažalost i dalje po Jadranu nije ništa bolje...nismo to zaslužili!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Sorry, stari, ali uopće ne znam o čemu pričaš?

Tvrdiš da su te na Korčuli "diskriminirali" jer si - Hrvat?

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Nisam najbolje skuzio..mislim da se domacini odnose prema domacim turistima drugacije nego prema stranim? ako je to - onda si potpuno u pravu! Makar ne vidim razloga tome. Koliko sam dozivio po svojim ljetovanjima stranci su puno vece cicije od domacih turista
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Diskriminirali su ga jer nema love

Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Sorry, stari, ali uopće ne znam o čemu pričaš?

Tvrdiš da su te na Korčuli "diskriminirali" jer si - Hrvat?
    žao mi je, ali tako sam se činjenično prvi put osjećao na Jadranu i doživio tako nešto.....da se ne bi krivo shvatilo ne do ljudi s Korčule, ali po restoranima, na jebenoj tržnici i slično...

Citat Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
    Diskriminirali su ga jer nema love
    da, nažalost svake godine za 15 dana ostavim po 20-25 tisuća kuna na ljetovanju...budala

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Pa tarquino zajebavam se , što se ljutiš odma

A kad već toliko love ostaviš na ljetovanju onda moram priznat da mi je ta diskriminacija o kojoj pričaš u najmanju ruku čudna.

Lajkaj nas na Facebooku