| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Generalno je zajebacija, s tim da je Korčula prekrasna, posebno grad Korčula s dušom, ali ako neko misli ići brijati u noćni život, promašio je mjesto....romantika s curkom, posebno po banjama okolo do kojih se treba vozikati i noćne šetnje, odlični restorani....loše plaže, kamen i ona Lumbarda..po meni bezveze i promašeno,s obzirom koliko se priča o njoj
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
mislim da je čak i brže .... | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje ![]() Ti si valjda jedina osoba koja mene dozivljava ozbiljno. Mislim da ce ti Eva ili mama (nisam vise siguran )pojasniti ako navrate u ovaj topic o čemu se radi ![]() 2 tarq: nije meni do noćnog zivota. Odmor i relaksacija... uz rad na tome da nas se vrati troje umjesto dvoje sa ljetovanja ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jedino po čemu mi se Korčula opako zamjerila, osim po plažama, jer ne volim kamen i beton, je ponašanje domaćih. Otok i mjesta s tradicijom i poviješću, interesatno strancima, hrpa Talijana, Engleza, Nizozemaca, Francuza, a ti mali Hrvat bez obzira koliko novaca imao si malo jebeno hrvatsko govno i to od one tržnice s voćem i povrćem, pa do reda u restoranu, građani drugoga reda, nažalost i dalje po Jadranu nije ništa bolje...nismo to zaslužili!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #16 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Sorry, stari, ali uopće ne znam o čemu pričaš? ![]() Tvrdiš da su te na Korčuli "diskriminirali" jer si - Hrvat?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Nisam najbolje skuzio..mislim da se domacini odnose prema domacim turistima drugacije nego prema stranim? ako je to - onda si potpuno u pravu! Makar ne vidim razloga tome. Koliko sam dozivio po svojim ljetovanjima stranci su puno vece cicije od domacih turista ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Diskriminirali su ga jer nema love ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() da, nažalost svake godine za 15 dana ostavim po 20-25 tisuća kuna na ljetovanju...budala
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Pa tarquino zajebavam se , što se ljutiš odma A kad već toliko love ostaviš na ljetovanju onda moram priznat da mi je ta diskriminacija o kojoj pričaš u najmanju ruku čudna.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

I fala za upozorenje za Drvenik!!!
Zaboga!!! :smajlićkojipovraća
)pojasniti ako navrate u ovaj topic o čemu se radi