| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: silence ide s curom ... drugo, ako znaš ekipu, prejebeno je .. ja sam bio kod frendice jedne godine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
A sta se tice trajekta, bolje ti je ic do Orebica, jer sam se jednom kad vrijeme nije bilo dobro drndala u trajektu 8 sati. Izludila sam, a i karta za auto im je astronomska.I jos je puno bolji dozivljaj ako ides preko Peljesca, bar meni. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje @ Tarquino: Totalno krivo, stari... totalno krivo. Kao prvo - ako si na Korčuli očekivao kilometarske pješčane plaže tipa Maui, Palm Beach i slično - zajebo' si se debelo. Toga po srednjedalmatinskim otocima ima jako malo. Geologija, morfologija - zajebane stvari, znam, ali tako ti je to. Kao drugo - na Korčuli te nisu diskriminirali jer si Hrvat, odnosno nije istina da se prema našim gostima odnose loše zato što ne vole domaće goste. Eventualna neljubaznost na koju si možda naišao je rezultat jednog (ili oba) slijedećih čimbenika: 1. nepovjerljivost dalmatinskih ljudi prema "fureštima" a to znači svakom tko nije dio lokalne zajednice 2. prilično otvoren i neskriven prezir prema "purgerima" (onima koji dolaze iz Zagreba)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Korčula i kako doći do nje A ja ljudi stvarno ne znam što se toliko žalite na te Korčulane. Ja bio 5-6 puta , ljudi manje više ok. Neljubaznih konobara ima , ali to su ljudi neljubazni po defaultu. Prema svima. Slično ko u ST , jebe se njima ko si , šta si , oni su konobari i samim tim imaju pravo biti neljubazni. ![]() Sad ozbiljno , meni su ljudi ok dole. Nikakvih neugodnosti nikada imao nisam. Ali to je možda zato što sam 1. U Dalmaciji ko doma 2. Nisam purger ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Ne znam ni ja ![]() Citat:
On je konobar, tebe osobno ne poznaje, i ima neotuđivo pravo da se prema tebi ponaša ko' prema smeću. To je jednostavno - tako. Onaj tko nije upoznat s tim mentalitetom, biti će neugodno iznenađen. Citat:
Hehehehehe... Eto vidiš kako kužiš!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #26 (permalink) | ||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
Nisam očekivao pješčane plaže, a mislio sam da ima malo manje kamena i stijena, ali to je nebitno u svemu ovome, Bilo kome 'ko je poželio ići sam nahvalio i preporučio. Ovo je više stavr povjerenja prema potencijalnom novcu, nego prema "fureštima", uz bitno naglasiti da ja nisam purger, niti približno. Nisam glup što idem na Jadran, jer sam bio okolo i vidio poprilično toga i pored svih onih rajeva na zemlji imamo jedno od najljepših mora, a na kakav hedonizam trošim svoje novce....stvar je moje gluposti.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | ||
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Nema ti to nikakve veze sa "potencijalnim novcem" nego upravo sa "fureštima" Plus toga, moraš imat na umu da je svaki, ama baš svaki čovjek ovde dolje, neoopisivo iznerviran, frustriran i nadrkan jer mora radit, a ljeto je. I kad tako nadrkan vidi gužvu, a gomila turista ("furešti", ljudi koje on ne poznaje) se približavaju njegovom radnom mjestu - onda je neljubaznost jednostavno zagarantirana. Kažem ti - tko ne poznaje taj mentalitet, neugodno će se iznenadit. A jednom kad skuži kako stvari funkcioniraju, svak se oduševi. Samo se treba malo - prilagodit. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Od malena sam tamo, i znam mnogo ljudi tamo, cak sam i zivila tamo neko vrime. Istina je da oni tamo drze do sebe i svoga, al to govorim o starijim ljudima, kojima vise-manje smeta kad se netko doseli tamo, a ne kad netko dode kao turist, pa bija on iz Srbije, Zagreba, Kine ,.... Mladi ljudi tamo zive za zabavu. ![]() Ali lito je lito, i tamo ima miljun ljudi, i sve vise mladih turista, klubovi rade zore, party-a na svakom koraku, samo treba imat auto jer nije sve u istom mistu, pa se u jednu noc ide u vise mista, sta je po meni super.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
Ne kužim taj mentalitet jer krvavo radim 340 dana u godini i po 10 sati dnevno
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Ima ih koji su pokušavali i biciklom ... s gajbom pive ispred sebe ... nisu uspjeli. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.