| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Eva, i ja bi isao do Orebica, ali idem iz ZG-a. Trebati ce mi ako budem imao srece cca ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Eva, i ja bi isao do Orebica, ali idem iz ZG-a. Trebati ce mi ako budem imao srece cca 4 sata do ST-a. Potom mi treba još 4 sata do Orebića (bubam napamet, ne znam točno, ali sigurno nije malo). Jednom sam isao na tako dugi put i malo mi se zamjerilo. Kad ti je St početna točka onda je malo drugačije ![]() ps: hoću na PM popis svih birtija, klubova, plaža, ma sve sto je dobro na Korculi. A i nadam se da ćemo se možda i sresti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
To ti je mentalitet tipa - ko jebe tebe i tvoju lovu. Ako ti se ne sviđa, slobodno otiđi na neko drugo mjesto. Ako "krvavo" radiš onda bi trebao shvaćat ljude koji isto tako rade i pritom moraju gledat druge kako se zabavljaju dok oni rade.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
s takvim mentalitetom nikad ništa od turizma ... nije ni čuda da jedna Austrija ima 5 puta više para samo s brdima .... to nije mentalitet, nego bezobrazluk ... jer njemu je to - POSAO .. jebe se meni kad on radi i kako, on je tamo da MENI bude dobro .... ak mu smeta, nek ne radi ... | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
damfisk, kolko god si simaptičan, nemoj srat ... to je neljubaznost, primitivizam i kretenizam .... zakaj u Istri nije tako? zakaj se ljudi ne žale tolko na Istru? jer gore shvaćaju da od 3 mjeseca rada mogu živit cjelu godinu, a stoci dole je i to previše ... | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
dole više nema auto-cesta ... imaš državnu granicu i lokalnu cestu po Pelješcu ... ak ti treba 4 sata do SPlita, do dole ti treba još 6 sati (bez zastoja) | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
P.S Ne treba mu 6 , ali 4 da.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje ma ok .. ali se tamo ne osjećaš posran ili nekaj slično .. brinu se o tebi ... a dok ovi dole ne shvate da žive od toga i da bi možda trebali bit pristojni - čisto zbog toga kaj uzimaju pare od tebe - neće dole niš posebno biti .... imaju šansu, obala je prekrasna, ali su oni debili .... ja na Jadran idem samo ako imam smještaj kod nekog frenda i furam sve kaj mogu iz Zagreba ... ne mislim plaćat njihov harač dole ... i još da su bezobrazni, bahati i neljubazni ... živo mi se jebe za mentalitet .. AKO OĆEŠ MOJE PARE .... ONDA SE PRILAGODI MOJIM POTREBAMA .. ako nisi u stanju, ko te jebe ... budite jalni i kukajte, sami ste si krivi .... nabijem ja takav "mentalitet" na kurac ... |
| | |
| | #38 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
Ja taj mentalitet kužim, i ja ga prihvaćam. A činjenica jest da neki drugi, koji ovamo dolaze "potrošit pare" to ne pokušavaju. Pa onda imamo ovakve komentare: Citat:
Ugodnije ti je u Istri? Slobodno otiđi tamo. Ponavljam - "žale" se uglavnom ljudi koji ne shvaćaju niti žele shvaćat način razmišljanja regije/prostora/mjesta koje posjećuju. Žale se ljudi koji dolaze sa stavom "ja to plaćam, i jebe me se..." A takvi dobivaju tretman tipa "jebe se meni za tvoju lovu" Pa sad... tko voli - nek izvoli. A onaj tko skuži mentalitet i potrudi se prilagodit, redovito bude oduševljen pa se vrati ponovno. Onaj kome se ne sviđa - drugi put otiđe u Istru. I svi sretni. I "ova stoka dolje" (jer nema nezadovoljnika), i nezadovoljnik (jer ne mora gledat tu "stoku dolje") i Istrijan. Idila prava.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje baš me zanima jel se ti tako postavljaš prema svojim klijentima? oni plaćaju, ali tebe boli kurac za njihove pare i ko ih jebe? da? ne? ne kužim kaj je tolko teško shvatit da SVAKI turist očekuje barem pristojnost ako već troši svoj teško zarađeni novac u tvom mjestu ... možeš ti to zvat "mentalitet" ili kako god oćeš ... u očima onoga koji dođe, to je bezobrazluk, bahatost i primitivizam ... i upravo zato u Istri ljudi i žive tolko bolje, zarađuju tolko više .. jer poštuju onoga ko dođe od tebe kupit neku uslugu koju nudiš .... dok će te se vi dole glupirat i izvlačit na "mentalitet", umjesto da se primite posla, dotle ćete i bit u kurcu ... najlakše je krivit Zagreb, HDZ ili Carlu Del Ponte za svoje vlastite nedostatke ... žalosna činjenica je da se ljudi sa odmora u Dalmaciji vraćaju sa novčanicima punim para, jer im je žao potrošiti svoje pare na hrpu nekulturnih i nezahvalnih seljačina ... |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Ne. Žalosna je činjenica da ljudi iz Zagreba vraćaju sa odmora u Dalmaciji iznenađeni nmeljubaznošću, a pritom im nikako ne pada na pamet da ljudi kod kojih dolaze nisu baš oduševljeni što ih njihovi gosti nazivaju "stokom" i "nezahvalnim seljačinama" koji "neće da se prime posla". Talijani se ne žale. (provjereno) Francuzi se ne žale. (provjereno) Nijemci se ne žale.(provjereno) Englezi se ne žale (doduše, ne previše - jer Englezi se uvijek na nešto žale) Česi se ne žale (dobro, ne previše )Mađari se ne žale. Zagrepčani se žale. Indikativno, zar ne?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:53.

)