| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; oćemo usporediti kolko česi troše u Turskoj? ili francuzi u Alžiru? mi bi trebali zarađivat barem 5x viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje oćemo usporediti kolko česi troše u Turskoj? ili francuzi u Alžiru? mi bi trebali zarađivat barem 5x više od turizma ... da, zagrepčani (i ostali kontinentalci) se žale, jer moraju s istim tim ljenčinama živit cjelu godinu, dok njemac, čeh ili mađar potroši MINIMUM para (zbog bezobrazluka, krađe, lopovluka i bahatosti) na onih par jadnih usluga kaj se nude preko kurca i zaboravi "metalitet" za cjeli život ili do sljedećeg ljeta (kad opet dođe s punim autom hrane da ga bagra ne krade na paradajzu ili lubenicama) ... dok mi, ostatak Hrvatske, moramo slušat naricanja i sranja cjele godine .. od toga kako se ne ulaže (kad je neka općina nekaj poduzela u Dalmaciji), kako ih se zanemarjue (sagrađen je auto-put), kak ovo, kak ono ... a teško im radit 3 mjeseca i bit pristojan domaćin .... da, stranici ne moraju trpit debilane cjele godine, pa ne prigovaraju .. nego druge godine odu negdi drugdi .... ŽALOSNO je da je jeftinije otiću u Tursku sa avionom, na all inclusive u 5 zvjezdica nego iznajmit neku šupu kod nadrkanih dalmoša, kojima je problem radit 3 jebena mjeseca u godini ... sam si reko da vam se ne da radit ta 3 mjeseca ... o čemu mi raspravljamo??? "mentalitet" ... poserem se na njega ... koji kurac onda 9 mjeseci kukate da vam nije dobro, ako niste u stanju ni 3 jebena mjeseca radit kako spada? to je vaš "mentalitet", pa bi možda mi morali radit i za vas? a vi da drkate kurac i ne radite ni ta jebena 3 mjeseca? |
| | |
| | #42 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,855
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Čuj... da se poslužim tvojim rječnikom: Ako ti se ne sviđa, onda odjebi, jer koju si pičku materinu uopće dolazio ovamo? Jednostavno, zar ne. Stranci dolaze i ne prigovaraju jer im se ovde sviđa i jer im ništa ne smeta. I onda opet dođu dogodine. Zagrepčani dolaze i prigovaraju jer im svaki kurac smeta. Dođu u tuđe dvoriše, ponašaju se kao da su na svome i da je sve njihovo, prigovaraju i pljucaju po svemu, vrijeđaju domaćine i onda odlaze začuđeni zašto ih nitko ne voli. A zašto se opet vraćaju, kad im je bilo tako grozno, to ne znam. Ne sviđa ti se? Ne moraš doći. Ljudi u Dalmaciji rade samo tri mjeseca? Ti to zaista misliš? E pa onda zaista nema svrhe s tobom raspravljat o ničemu. Vi jedini radite, a mi ovde dolje "drkamo kurac"? I onda nakon takve izjave se čudiš zašto su ljudi neljubazni prema Zagrepčanima... O jebote ćuk! Dođeš s takvim bahatim stavom o "lijenim Dalmatincima" i onda se čudiš što te konobar krivo gleda? I onda povrh svega imaš muda optužit nekog drugog za bahatost... Svašta. Mi nećemo moć preživit bez vaših novaca? E pa ne trebate nam ih donosti. Opet kažem - rješenje je vrlo jednostavno - nemoj dolazit ovamo.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 17-06-07 u 20:07. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje ja samo ponavljam kaj si ti reko .... da trebamo shvatit "mentalitet" kojemu je teško radit preko ljeta ... da ovo, da ono ... pročitaj svoje postove ... ja sam ti ljepo reko da broj prigovora nije mjerilo, mjerilo je kolko ljudi potroše .. a ne potroše NIŠTA, jer im je žao platit da ih se krade i radi iz njih majmune ... da jebena pizza koja u Zagrebu košta 25 kuna s dostavom na kućni prag u nekoj šupi košta 60 ili više kuna ... i to nije lopovluk? i zato se ne bi trebali bunit? kaj bi trebali? poslat vama pare, a da se uopće ne pojavimo? pa da ne morate ni jebena 3 mjeseca radit? neljubazni ste zato jer umjesto da za svoje probleme pogledate u svoje dvorište, lakše je krivit Zagreb i nekoga drugoga ... lakše je reći kako vas Vlada krade, kako ovo, kako ono ... nego se suočit s činjenicom da NEMATE NIKAKVU ponudu, da ste bahati, bezobrazni, da kradete di stignete i da vam je teško radit i ta 3 mjeseca .... zbog čega ja ne bi smio reći kaj ne valja? da ne povrijedim vašu jadnu i boležljivu dušu? ajde ... ako sam ja u krivu, a ti u pravu .. zakaj onda Dalmacija zarađuje manje od Istre? zakaj se dole manje troši? zakaj se ljudima gadi dati svoje pare na hrpu nezahvalnih pizda? obajsni mi to molim te ... jel to vaš "mentalitet" da morate pizzu naplaćivat 60 kuna i da onda ima okus po gumi? serete po češkim turistima ... serete po skoro po svima .. nemoj mi sad izmišljat.. idemo pitat nekog dole kaj misli o česima ... ili poljacima ... ili bilo kome ... najrađe bi da vam svi mi šaljemo pare, a da uopće ne morate prstom mrdnut, nego da možete svirat kurcem po mandolini cjelo ljeto ... NEWSFLASH :: E NEĆE .... ako oćete NAŠE pare, ima da se potrudite za njih .. (ovo je generaliziranje, ne znači da je svako takav, ali žar rasprave i ostalo) Zadnji Uredio silence : 17-06-07 u 20:19. |
| | |
| | #44 (permalink) | |||||||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
Ne bih rekao. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ponuda je takva kakva jest jer ograničenim sredstvima, nakon onog što ostane od poreza, prireza, nameta, daća, dažbina i ostalog (a što sve ide u Zagreb) možeš eventualno obnovit ovo što imaš. Bahati? Bezobrazni? Krademo? Teško nam je radit? opet - ne vidim nikakvu obvezu da budem fin i uljudan prema "gostu" koji dolazi sa takvim stavom, i onda mene optužuje za bahatost. Citat:
Zašto se onda Talijanu, Englezu, Nijemcu "ne gadi" ostavit svoju lovu u Dalmaciji? Zašto jedino Zagrepčani nazivaju ljude u Dalmaciji "nezahvalnim pizdama", dok svi drugi pričaju o gostoljubivosti i dobrodošlici kakva se ne može susrest u mas-turističkoj industriji u ostatku Evrope? I zašto ljudi iz Zagreba očekuju ljubaznost u Dalmaciji a istovremeno nazivaju Dalmatince "lijenim i nezahvalim pizdama"? Znači li to da ja mogu Zagrepčane nazvat "umišljenim arogantnim lajavim pičkama bez muda" i pritom zahtjevat da me prime raširenih ruku? Citat:
Najrađe bi da dođete i ponašate se pristojno i pokušavate shvatit način razmišljanja ljudi koji vas ugošćavaju. Ili pak, a to bi bilo još bolje, odjebete sa svojim parama negdje drugo. Po mogućnosti, što dalje od nas. Euri su nam draži od kuna. Hvala. P.S. (generalizacija, žar rasprave, i to... Ma naravno. Kužim. Sve je OK )
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 17-06-07 u 20:34. | |||||||
| | |
| | #45 (permalink) |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje možeš se skrivat iza domišljatih fora kolko god oćeš. ja sam te pito neke stvari ... ko kuka o "českim turistima", zakaj istrani nemaju problema, ali tokom sezone iz svakog mjesta u Dalmaciji se čuje kako im smetaju jer neće trošit? zašto se onda u Dalmaciji ne zarađuje jednako ko i u Istri? u čemu je stvar? očito su gosti krivi, a ne hrpa ljenčina i niškoristi kojima se ne da radit (to je njihov "mentalitet" i mi trebamo razumit da za svoje pare dobivamo nekoga ko radi preko kurca ... jebeš to kaj ja za svoje pare radim cjele godine). ljepo sam ti reko ... "kontinentalci" moraju slušat vaše jadikovke cjele godine, znaju kolko kradete (primjer pizze), pa prema tome i drugačije postupe nego neko ko je tamo 10 dana. kaj se tiče pizze ... žalosno je da bi vjerojatno dostava iz Zagreba bila jeftinija nego dole, kod lopova .... i onda se čudiš kaj vam ljudi ne troše? ko kuka svake godine kak je sezona podbacila? istrani? NE dalmatinci? DA pitam se zakaj .... ak vam smeta porezna politka, odcjepite se, pa ćete sa svojim cjenama i 3 mjeseca posla sigurno moć izdržavat državu .... pun mi je kurac više da slušam "zagreb ovo, zagreb ono" ... da bilo koje mjesto u dalmaciji ima prireze, cjene i ostalo ko Zagreb, počeli bi plakat da nemate od čega živit (kaj nije baš različito od onog kaj sad radite) .... da vidim splićane da prežive sa davanjima koja su u Zagrebu .... ne bi? niste spremni dati pare da se uloži u vaš grad? ne? ipak ne? dobar je kakav je? pa takav i zaslužujete .... jer ste ljeni, škrti i jedino kaj znate je kukat i krivit druge za svoj nemar, nerad i nesposobnost .... žalosno da stranci moraju dolazit dole i govorit vam kak se radi ..... inače niste u stanju ni plaću zaradit .... a kamoli nekaj više ... ne daj bože odvojit od svoje plaće za infrastrukturu ..... mi u Zagrebu dajemo NAJVIŠE u državi da nam grad ovako izgleda... kolko vi dajete??????????? kolko ste spremi zasvoj grad dat???? ajd ne seri .... Zadnji Uredio silence : 17-06-07 u 20:50. |
| | |
| | #46 (permalink) | ||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
Hoćeš još? Citat:
Rekao sam da loše ponašanje prema Zagrepčanima dobrim dijelom uzrokuju upravo ti Zagrepčani svojim stavom i ponašanjem. Kao što rekoh, Talijani, Nijemci, Austrijanci, Francuzi, Englezi, Česi, Poljaci... su zadovoljni. Zagrepčani prigovaraju. Citat:
Citat:
Dovoljno će bit decentralizirat državu, i sve će bit OK. Samo, jebi ga, odluku o decentralizaciji treba donijet centar, koji najviše profitira od centralizacije. Puno je lakše uzimat tuđe pare i onda srat kako ljudi čije si pare uzeo ništa ne rade. Citat:
Da bilo koje mjesto u Dalmaciji profitira od centralizacije kao i Zagreb, ne bi cmizdrili da su im visoki prirezi i ostalo. Citat:
Filozofija je slijedeća: firma koja radi samo u Zagrebu = zagrebačka firma firma koja radi u cijelo Hrvatskoj = hrvatska firma, koja plaća prirez - samo Zagrebu. Vrlo interesantno. Centraliziraš kompletnu državu, kupiš profit nastao radom ljudi u cijeloj državi, i onda optužuješ druge da su škrti, neradnici i nesposobni. Vrhunski bezobrazluk, rekao bih. I onda se pritom i čudiš otkud antagonizam... Citat:
Koji stranci? O čemu ti to? Citat:
![]() Same to you ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||||||||
| | |
| | #47 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Korčula i kako doći do nje Ljudi, samo ću reći da nije u Istri baš tako bajno, turističke firme su ionako rasprodate strancima za 2 kn, a lokalnu vlast drže lopovi i gori nego drugdje koji se apsolutno ništa ne brinu za socijalnu, komunalnu, prometnu, gospodarsku, zdravstvenu ili bilo koju drugu problematiku. (Gori su zato jer jednostavno imaju više para za zatuć, a i to im nije dosta) Da zaboravio sam da je i sport zadnja rupa na svirali (pa da malo offtopičarim) ne mogu prijatelja ugostiti ove godine jer su pederi ispali u II ligu. U načelu je svugdje u qurtzu, vlast je svima maćeha i nema smisla se krvit tko je više u govnima. ![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 17-06-07 u 21:09. |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje A jebi ga.... ionako smo totalno usrali temu sa offtopicom tako da još malo neće škodit ![]() Sorry, Oggy... valjda ti je sada malo jasnije kako do Korčule ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #49 (permalink) | |||||||
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
ISPRIKE .... za ljenost i nerad ... Citat:
zašto česi donose hranu sa sobom? zašto se sere po poljacima? zašto vama dole niko ne valja?????? oćeš prigovor na Engleze? imam friški, od prošlog ljeta, sa Pelješca ... "pokupovali su raspadnute kuće, obnovili ih, i sad samo kupuju cugu u dućanu, ne dolaze u birtije" .... o čemu mi pričamo????????????? ljudi kupe NAPUŠTENE kuće, podignu vrijednost nekretnina jedno 2 do 5 puta ... i zamisli da imaju obraza ne trošit svoje pare u lokalnim birtijama, nego kupe kaj im treba i budu u kući .... STRAŠNO ..... smrdljiva gamad .... dođu u svoju kuću i ne troše na lopovluk u lokalnim birtijama ..... OOOOOOOOOOOOPS .... česi, poljaci, englezi ... viđeni DALMATINSKIM očima ... ovo nije zagrepčan koji kuka, nego lokalni ... Citat:
i onda ju još donesete preko kurca? nerealne procjene su tu zato kaj NISTE U STANJU VIDIT KAJ NUDITE I KOLKO TO VRIJEDI ... pa kradete i radite od gostiju majmune .... pa vam gosti nisu spremni platit za to .... Citat:
daj se više dencentralizirajte, davas ne moramo slušat ... pun nam je kurc da mi radimo, a vi drkate kurac ..... 3 mjeseca turizma i još bi vam trebali biti zahvalni kaj 9 mjeseci niš ne radite???????? samo vi izaberite one koji će vas decentralizirat ... meni se stvarno ne da slušat vaše kukanje .... Citat:
Citat:
osim rive? nijedan? jesu vam zagrepčani krivi kaj glasate za nesposobnu vlast? jesmo vam mi zaokruživali listiće? kaj je Split bez lipe? pa nije u stanju jedan jebeni razvojni projekt pokrenut? NEWSFLASH :: u Zagrebu se gradi, jer se počela lov vrtit, od jednog projekta, sad ima 50 ... kaj se dešava u Splitu? oćemo o rukometnoj dvorani? VAŠA gradska vlast nije u stanju sredit prostor i omogućit gradnju .... VI ste ju birali .... koji kurac zagrepčani imaju s tim da vi niste u stanju izabrat normalnu gradksu vlast? oćemo u povijest i ko vam je bio u vlasti???????????????????? alo??????????? po čemu je to naš problem???????? imate prireze (manje nego ZG), imate poreze, imate sve to ... pa kak niste u stanju jedan projekt završit? kaj smo i za to mi krivi? najbolj primjer? Riva - i za to vam je kriv Zagreb .. a ne vlast KOJU STE VI IZABRALI ... čak smo vam i za jebenu rivu krivi ... umjesto da pogledate u svoje dvorište i počnete koristit mozak za nekaj drugo osim drkanja po Zagrebu .... zavist provincije koja nije u stanju shvatit da su njeni problemi LOKALNI .... Citat:
niste vi jadni krivi ... vi imate "mentalitet" takav, pa ne radili, nego bi samo drkali kurac po cjeli dan ..... a mi gamad, koja radi, nismo u stanju to shvatit .... strašno .... prestrašno .... HINT :: PROBAJTE IZABRAT VLAST KOJA JE U STANJU NEKAJ NAPRAVIT, ALI TO JE BRIJEM TOO MUCH TRAŽIT, IPAK JE LAKŠE REĆI DA VAM JE ZAGREB I ZA TO KRIV Zadnji Uredio silence : 17-06-07 u 21:29. | |||||||
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula |
« Kutak za splitski trenutak
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:49.

)