| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: eva Ma o cemu ti pricas? Sta mislis da ste vi u ZG-u drukciji? Nesto radisniji? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Banned | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
uopće mi se ne da objašnjavat neke stvari koje bi vi dole trebali shvatit .. jer je vama očito lakše krivit Zagreb ili zagrepčane, nego priznat da radite krivo .. a radite krivo. mislite da ljudi ne znaju kako ih se krade u Dubrovniku? da na cruiserima ne upozoravaju ljude da je bolje da se ne sjedne u lokal jer ih kradu? da im donesu račun u kunama i naplate u dolarima ili eurima? pa kaj vi mislite da su svi osim vas glupi i nije im jasno kaj nudite po kojoj cjeni? a još žalosnije ... kaj vama nije jasno da takvim pristupom NEĆETE zaradit ni 10% kolko bi mogli .... ali jebiga, treba pošteno radit .... i ne krast ... i ne kukat o česima .. ili poljacima ... ili lošim švabama koji nisu ko nekad ... ili englezima ... A KUKATE ..... ili se cjele Europa pokvarila ili možda .... ipak .... IMATE KRIVI PRISTUP????????? ne daj bože da ste vi nekaj loše napravili? ne? Zadnji Uredio silence : 17-06-07 u 22:35. | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prva bitna stvar u cijeloj priči da ne želim dijeliti dalmatinci, purgeri, ovi i oni, jer se zbog takvih primitivnih podjela pravi animozitet i priče svedu na svađu vi ste ovakvi, oni su onakvi. Jasna mi je stvar mentaliteta damfisk, ali ne može se dopustiti ponašanje po kalupu mentaliteta i baviti se uslužnom djelatnošću. Svatko tko misli imati goste, tko želi zarađivati od toga, mora se ponašati u skladu s kulturom ponašanja na najvišoj mogućoj razini koja se može i koja bi se trebala pružiti. Izuzetaka će uvijek biti i s ove i s one strane, ali to je u manjini, međutim da se kod nas na moru u velikom broju slučajeva želi zaraditi u tri mjeseca novaca i od toga živjeti cijelu godinu, a za to se ne pruža proporcionalna usluga je činjenica. Vi dolje živite i smatram da ne možete objektivno gledati na neke stvari kao mi koji vam dolazimo kao gosti i iz gore postova vidi se koliko ste subjektivni što je s jedne strane razumljivo. Ne možete se postaviti s pozicije, ako vam nije pravo nemojte dolaziti, ko vas jebe. Pa ja ne dolazim u drugu državu, ja ne dolazim nekom na teret, ja ne dolazim besplatno...ja plaćam punu cijenu usluge i za to povratno želim adekvatnu uslugu. Ne želim se u rođenoj Hrvatskoj osjećati loše zato što je neko nekakvog mentaliteta i zato što mu je tlaka raditi, a želio bi od uslužne djelatnosti zaraditi. Česi, koji su evropski narod, ako i Poljaci, osjećaju se loše i poniženo, jer ih se smatra građanima drugog reda, zato što ne troše, što nose svoje i to je činjenica, iako sam Prag od turizma godišnje zaradi više nego cijeli Jadran. Švabe, Francuzi i ostali likvidno vrijedni europljani se osjećaju dobro, jer im svi titraju jaja po njihovoj volji. Usluge nikakve, ponuda apartmana i soba po uređenju na nivou 70-tih godina, cijene previsoke i bahatost koji si dopuštaju, jer će u jeku sezone, uvijek neko naići i to platiti, ali to nije način i nije dugoročno, jer ne mogu vjerovati kako nekoga nije sramota ponuditi šupu i tako iz godine u godinu. Restorani bez kvalitete, s cijenama do neba, podmetanjem muda pod bubrege. Nasuprot tome ima krasne ponude, primjerene i vrhunske, ali je nažalost u manjini i predstavljaju je ljudi iz istoga kraju, koji nemaju problema s mentalitetima i ne jebu nikome mater zato jer ima sjeverniju registraciju.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 17-06-07 u 22:44. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
nemam kaj dodat. samo sam poboldo dio o kojem bi neki ljudi trebali malo razmislit .... zakaj se ne pitaju zbog čega Prag zaradi više nego cjela Dalmacija? lakše je srat po Zagrebu i priprdavat kak su česi loši gosti, nego se pogledat u ogledalo .... nismo mi loši gosti, nego vi ne nudite ništa, a hoćete nam uzet zadnju lipu iz đepa, pa kad vam ne damo, onda serete i po zagrepčanima, i po česima i po poljacima i po njemcima .. po svima, osim po sebi, a vi ste jedini uzrok svemu tome .... Zadnji Uredio silence : 17-06-07 u 23:34. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Korčula i kako doći do nje Za Oggy-a: Split - Vela Luka 374 kn za auto + 42 kn po osobi Orebić - Korčula 48 kn za auto + 10 kn po osobi Drvenik - Korčula 163 kn za auto + 32 kn po osobi Sve ti je to u jednom smjeru - koliko ja znam ista cijena je i za povratne karte tako da sve računaš X2. Raspored Drvenik-Korcula Raspored Split - Vela Luka |
| | |
| | #55 (permalink) | |
(ak ne dobiješ rep uskoro, samo me podsjeti, zaslužio si) | |
| | |
| | #57 (permalink) | ||||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
Citat:
Citat:
Zasto se ZG ne ugleda na Prag? Mozete i vi imati svoj turizam i to cijelu godinu,ni oni nemaju more, zasto nama pametovat kad vi niste iskoristili ono sta mozete, najlakse je brojat lovu sa Jadrana gore u ZG-u na kraju sezone koju skupite kroz PDV i onda nakraju ispadne da vi nas pomazete, a mi jadni nevoljni i siromasni i neznamo zaradit lovu. Citat:
P.S. Sorry Oggy zbog jos malo oftopicarenja. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | ||||
| | |
| | #58 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja sam dole pričao o mentalitetu ljudi općenito koji dolje žive i posebno se bave uslužnom djelatnošću i pri tome nisam nikoga izdvojio posebno. To što ti plaćaš dolje jednako kao i turisti u špici sezone, posebno strani, govori samo u prilog aspurdu deranja kože o kojem smo govorili cijelo vrijeme, kojeg si i sama žrtva. To što Prag kao kontinentalni grad nudi sadržaje tijekom cijele godine, još je veća sramota za našu obalu koja radi tri mjeseca i da u 11 mjesecu ne možeš pošteno odjesti ni u jedan hotel, a da se ne smrzneš jer grijanje ne radi i da nema apsolutno nikakvih sadržaja, osim ovo malo wellnessa u zadnje vrijeme. Što bi mentalitet popizdio da mora cijelu godinu istim tempom. Pregazio sam apartmana uzduž mjesta, sigurno više od tebe, koja si domaća i toliko sranja vidio da mi se povraća i upravo ej to što se novac koji čovjek donese dole za potrošiti veže uz hotele s 5 zvjezdica i šatro vrhunske restorane s tovljenom ribom, da ne nabrajam po imenima i situacijama. I na kraju se opet svede sve na vi gore u Zagrebu, mi siroti dole...ja nisam iz Zagreba i boli me kurac za Zagreb......a o tome koliko ste siroti dalo bi se pričati..dođi mi u goste da te provedem, da vidiš kako su ljudi najebali u životu i kako ih vi i dalje derete i kako avs boli kurac što ne mogu..pa se ostaju kupati kući u lavoru.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #59 (permalink) | |||||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
Jos jednom ponavljam, dodete ovdje za ljeto, a neznate sta se dogada. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
A to sta su meni neka mjesta bliza ne znaci nista jer ako gledas put sa sjevera do ovdje, najvise te odere Jadrolinija,cije monopolisticke cijene usluga i ja placam.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |||||
| | |
| | #60 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Jebate uspijete biti oftopic na oftopic forumu Nije greda, ja sam saznao sta treba (posebno hvala Neptunu na trudu, rep je dan ).Najradje bi sa Drvenika isao (jer od ST-a do Drvenika treba cca sat i po do 2, a cijena karte je fino jeftinija tako da uz trošak benge i uštediš), ali kako Damfisk rece postoji lijepa mogućnost da poljubim vrata od trajekta. Ovako idem iz ST-a. Samo me zanima u špici da li imaju foru kao sa Hvarom da trajekti idu dok god ima putnika i samo dvije linije pa se ti sine jebi citav dan... Fino kremicu sa sobom, natrackat se, negdje se izvalit goluzdrav i zavadjat apolonovim tijelom sredovječne svabice ![]() Ima da dođem na Korculu preplanuo k'o ceski atleticar
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

A to sta su meni neka mjesta bliza ne znaci nista jer ako gledas put sa sjevera do ovdje, najvise te odere Jadrolinija,cije monopolisticke cijene usluga i ja placam.
Nije greda, ja sam saznao sta treba (posebno hvala Neptunu na trudu, rep je dan