| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; hm....i tarq i silence i eva i damfisk bi sada od mene dobili rep da mogu dati jer su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje hm....i tarq i silence i eva i damfisk bi sada od mene dobili rep da mogu dati jer su branili svoja stajališta super argumentima...... Bez obzira na offtopic rasprava je bila super i svatko od vas je imao pravo u nekim stvarima iako bih se ja na kraju nekako priklonila silencu...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
![]() ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje a kakvog smisla ima trpati sve u isti koš? svaki je slučaj priča za sebe. ako si u restoranu (ili konobi, svejedno..) i npr. preskupo je jelo ili male porcije - prigovorit ćeš vlasniku i valjda će se zamisliti nad time, posebno ako nisi prvi koji to kaže. ili ćeš pohvaliti ako je bilo dobro. koliko znam, uglavnom konobari na kraju pitaju 'je li sve bilo u redu?' ako ti je smještaj skup, apartman prljav.. ista stvar.. reklamacija gazdi. to po meni ima puno više smisla nago se ovako nabacivati stereotipima tipa 'vi dolje', 'a vi gore..' kada govorimo o turizmu i ugostiteljstvu.. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 218
![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Pozdrav, vidim ima ovdje puno ljudi koji su bili na Korčuli..ja idem tamo za nekih dva tjedna (Korčula Žrnovo) pa me zanima pošto isto putujem iz Zagreba kolka je cijena trajekta za 3 osobe i automobil..osobno volim se voziti na trajektu tako da meni nije problem..kolko ima do Pelješca ukupno otprilike od Zagreba? kakva je cesta? kakve su cijene na Korčuli, hrane i pića? Pošto idem s dečkom i oboje volimo otoke i divljinu to nam apsolutno odgovaram gužvu i krcate plaže ne podnosimo..vidjela sam na netu slike plaža i oduševile su me Plaze na Korculi - i KORCULA Info.com - Hrvatska osobno volim više pješčane (gdje ih ima najviše?), ali volim i šljunakprošle godine smo bili na Visu i bilo nam je fenomenalno..pretpostavljam da je Korčula slična..ima li sportskih terena tamo, tenis i to? to nam je isto bitno..isplati li se uzet gumenjak i bicikl? uh puno pitanja znam, al zanima me jako! eto toliko za sada, fala ![]() |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Korčula i kako doći do nje malo off-a al samo da se nadovezem na ovo prije napisano... amo usvojit glavne pojmove i ne pozivat se na "mentalitet" vec na vrijednostii norme... sto je puno tocniji izraz. o ovome se dosta raspravljalo, al eto tko procita sve mu je jasno nasli smo glavna 2 predstavnika koja su ljepo zaokruzila manje vise generalizirane stavove svojih sumjestana i sl. iskreno mislim da je o generaliziranje odraz vaseg nepodnosenja, znam ljudi koji su iz zagreba i predobro im je doli... mislim da se pozeljno raspitat pa ces naic na normalnu poslugu, npr ja odem u rasparnim hlacama u bulldog-a ili hamingway-a i mislis da me nece gledat krivo dok mi posluzuje pice... odem u melina ili portala i sve 5... samo primjer za zagrepcane sto se tice pizze... iskreno ni u zagrebu nisu tako jeftine, da ima ih za 20 ili 25 kn al ih ima i za 30 i 35kn, to ti je realna cijena u dalmaciji, 30-35kn i kao takva stoji, barem u zadru i jos nekoliko gradova u kojima sam bio, a sto se tice kvalitete pizze mislim da je suvisno usporedjivat pizzu u dalmaciji s onom u zagrebu, tu u zagrebu je ok pizza, ono moze proc, al nisam jos pojeo jednu stvarno dobru, dok doli u zadru u svakoj drugoj pizzeriji je dobra pizza, razlika se vidi i u pizza cut-u, cijene u zagrebu su nerjetko vise nego one dolje... takoda mislim da su gospoda uzela potpune netocan primjer, a to da je pizza bila 50kn, moguce u nekom razvikanom restoranu, al u dobrim pizzerijama preko 40kn ne ide... toliko o tome, a ako zelis pizza u zagrebu moze kostat 60+kn samo nakrcaj dodataka... ovo je napisano da ljudi ne bi dobijali kriv dojam o dalmaciji...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korčula i kako doći do nje 2 strijelčica: cijene trajekta provjeri na situ od Jadrolinije (ili kak se vec zove). A od Pelješca do ZG-a provjeri na HAK stranicama Plaže: meni je top topova bila na Lumbardi. E sad, gdje je ovo mjesto gdje si ti ne sjecam se
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: korcula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.