Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Korčula i kako doći do nje u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: vibica To ces dobiti u svim gradovima, ne samo u Zagrebu.. znam, zato sam i napisa taj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-08, 11:52   #81 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Re: Korčula i kako doći do nje

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
To ces dobiti u svim gradovima, ne samo u Zagrebu..
znam, zato sam i napisa taj primjer...
kad ne znas di ces izac i odes na "krivo" mjesto dobijes takav tretman...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 18:51   #82 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-07
Godina: 25
Poruka: 245
strijelčic@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
2 strijelčica: cijene trajekta provjeri na situ od Jadrolinije (ili kak se vec zove). A od Pelješca do ZG-a provjeri na HAK stranicama
Plaže: meni je top topova bila na Lumbardi. E sad, gdje je ovo mjesto gdje si ti ne sjecam se
provjerila sam na Jadroliniji, al mislim da ću ipak preko Orebića pa onda na trajekt..

Na Lumbardi je pješćana ili?
strijelčic@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 21:03   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 598
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

u Lumbardi su ti plaže.
A ti ćeš u Žrnovo??
Tamo je uvijek dobra ekipa a imaju i jedan semafor ne radi za pješake, ali otočanin više ili manje, al je bitno
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 15:24   #84 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ponovno pročitao temu... ponovno se zaprepastio stavovima pojedin(a)ca iz metropole...

I ponovno zaključio kako sam u pravu.

Bravo ja, bravo ja

P.S. ona cura koja se zanimala za put do Korčule i plaže na Korčuli... neka pročita prvih par postova na temi... prije one neukusne i nepotrebne svađe... sve joj tu lijepo piše
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 16:35   #85 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 1,620
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: strijelčic@ Pogledaj Poruke
...kolko ima do Pelješca ukupno otprilike od Zagreba? kakva je cesta?
Po ViaMichelinu - 528 Km. Do Splita je autocesta, nakon Splita magistrala. Onda dođeš do Stona i nekih 60 Km derneš po vrlo solidnoj cesti preko Pelješca do Orebića.

Citat:
kakve su cijene na Korčuli, hrane i pića? Pošto idem s dečkom i oboje volimo otoke i divljinu to nam apsolutno odgovaram gužvu i krcate plaže ne podnosimo..
Ja ne znam kakvo je stanje u Korčuli, ali donekle znam kakvo je u Orebiću.
Ima restaća koji su teže sranje sa zamrznutom ribom koju prodaju pod svježu, restaća sa dobrom i skupom ponudom plodova mora (lik je jednom zgodom nudio repove od dagnji (kreten!)) do restaća za Čehe gdje imaš od čevapa dreko pizze do liganja i brancina. Ništa od toga nije kvaliteta za past na dupe, ali ono... Moglo bi biti i jeftinije.

Imaju 2 pizzertije, jednu vode neki pacjenti i pizza im je skupa i sranje. Cca nekih 55 Kn za malo govno.
Plaže su nažalost prenatrpane i to Bosancima koji uredno žderu na plaži iz rajngletina i to neke čufte, gulaše, filane paprike ili šta već ne, ostavljaju izjedene kore od lubenica po cijeloj plaži i djeca im hodaju gola bez gaća (i to već klipani od oko 10-12 godina) da im se vide osunećene ćune. Sve u svemu - grozno. Babetine su mahom debele, dlakave i odvratne. uglavnom - gubljenje teka.

Citat:
..pretpostavljam da je Korčula slična..ima li sportskih terena tamo, tenis i to? to nam je isto bitno..isplati li se uzet gumenjak i bicikl? uh puno pitanja znam, al zanima me jako! eto toliko za sada, fala
U Orebiću imaš par hotela koji imaju te sadržaje. Tenis, rent-a-bike, rent-a-boat, pedaline, košarka, pingač i slično.

Govorim ti sve ovo za Orebić jer je samo 15 minuta vožnje brodom udaljen od Korčule pa ako nema u korčuli, ima gdje ima.

Šta se tiče rentanja čamca... Isplati se! A pogotovo ako se bavite ronjenjem.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 18:51   #86 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Po ViaMichelinu - 528 Km. Do Splita je autocesta, nakon Splita magistrala. Onda dođeš do Stona i nekih 60 Km derneš po vrlo solidnoj cesti preko Pelješca do Orebića.
Ne zaboravi na činjenicu da se kod Metkovića nešto radi na cesti, pa treba obilazit, što dodaje još cca sat vremena

Plus toga, ljeti je magistrala krcata, gužve su pravilo, i vozi se sporo u tri pičke materine

Definitivno je povoljnija i ugodnija opcija Zagreb-Split pa u trajekt za Korčulu. Definitivno ugodnija opcija.

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Plaže su nažalost prenatrpane i to Bosancima koji uredno žderu na plaži iz rajngletina i to neke čufte, gulaše, filane paprike ili šta već ne, ostavljaju izjedene kore od lubenica po cijeloj plaži i djeca im hodaju gola bez gaća (i to već klipani od oko 10-12 godina) da im se vide osunećene ćune. Sve u svemu - grozno. Babetine su mahom debele, dlakave i odvratne. uglavnom - gubljenje teka.
Bosanci su neizostavni dio ljetnog doživljaja na Pelješcu.

S druge strane, na Korčuli su Bosanci endemska pojava.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 23:58   #87 (permalink)
Regularni forumas

Hvala svima na odgovorima..jojjoj ti Bosanci..al na Korčuli se nađe plaža koja je kakti osamljena tj. nema hrpe ljudi..jel?
strijelčic@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 10:00   #88 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Hvala svima na odgovorima..jojjoj ti Bosanci..al na Korčuli se nađe plaža koja je kakti osamljena tj. nema hrpe ljudi..jel?
Da, naravno...

Samo, moraš imat auto... Korčula je poprilično velik otok, tako da ako misliš istraživat i tražit osamljene plaže, treba ti vlastiti prijevoz.
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 19:27   #89 (permalink)
Regularni forumas

super, hvala
strijelčic@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 19:32   #90 (permalink)
doctor queñones

No problem!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: korcula

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114