A šta je ovo - pa nisan valjda ja jedini ovde iz Splita...
Ajmo ekipa... uključite se!!!!
Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; Nekako mi se baš čini prikladno otvorit ovaj topic na današnji dan...pa evo: Ka prvo - na dobro van došla ...
A šta je ovo - pa nisan valjda ja jedini ovde iz Splita...
Ajmo ekipa... uključite se!!!!
ja znam da je damir iz splita
A jebi ga, ima ih samo ne jebu... ili bojkotiraju ili još nisu uočili da postoji ovaj topic...
Neka, sad ću ja ovde opizdit par slija sa sisatim silikon-ženama, pa ćeš vidit koliko će bit odgovora... Muški će se divit a žene će reć "ajme groooozno!!!"
pa što čekaš, sada kada ljeto onda fotoaparat i na nudističku slikati
Hm hm... nemoj se niti šalit sa tim stvarima... to je ovde vrlo opasan sport. sjećam se prošlo ljeto, na jednoj od plaža blizu Splita (u samom Splitu i nemaš neko mjesto gdje ima žena u toplesu i tako to)...
Uhvatili su tipa kako foto-aparatom slikaje žene u toplesu, u botomlesu i sl. - nije to baš dobro prikrivao pa su ga uočili... ubili boga u njemu, razvalili ga samo tako...
Doduše, ne znam što se dogodilo sa aparatom![]()
hahahhahhaha, pa snaći ćeš se već, par slika želimo za croportal.net
A čuj... drag mi je Croportal, ali ipak ne toliko da riskiram batine... to prepuštam nekome drugome
Tko želi vidjet žene, neka dođe u Split... fala bogu, dobrih ženskih ovde ima i za bacanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo dođem ja ovo ljeto jel može, dođem na Bol pa ti dođi tamo
jel znaš onaj centar marijan na bolu
Može.
Ja ljeti na Braču budem u Supetru, ali nije problem skoknit do Bola...
Centar Marijan?ne znam, ali naći ću... nije se problem dogovorit
![]()