| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Pa i nije baš, ja san bija u more jučer i nije bilo baš toplo... Ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Ma ja se tresen i na 23 stupnja mora,a kamoli ne na ovih 19. Kum me zove sad sa Žnjan i govori da je more ludilo. Stoj mi dobro!! | |
| | |
| | #92 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Evo vratija se ja... nisan bija u more, ali bili su ovi moji iz ekipe pa kažu da je ladno... vanka je vruće i zove te da se baciš u more, ali more je ladno i nije za kupanjac... triba se strpit još 10-15 dana |
| | |
| | #93 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak O majko moja šta je vruće... za krepat... Oznojia san se ka prasac u ovome veštitu... triba izvuć litnje košuljice i odjebat ove veštite i kolarine... Opalila ova neka južina, naoblačilo se a vrućina se ne smanjuje Ljudi su danas nekako nervozni, živčani... evo baš su se na mome parkingu dvojica potukli jer je jedan uletio drugome na parkirno misto... svašta... Jebe me se za posal popodne.. iden na more pa šta bude... ne mogu izdržat popizdiću !!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #95 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Nemoj mi se ilegalno ubacivat na teren Možeš ti govorit (pisat) i po svoju, razumimo se ![]() Ne znan jel 43 na suncu, ali ovaj moj termormetar na balkonu (koji se nalazi u ladu) pokazuje 31... šta je pun kurac i sto previše za kraj 5. miseca Ovo će lito bit ili totalno zajebano i za krepat, ili totalno u kurcu i kišovito... al normalno neće bit garant ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-04-06 Lokacija: Split
Poruka: 39
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Je je zbilja je ludilo od vrucine, jos kad se sitin sta nas ceka!! A cilu se zimu veselimo litu, radi par kupanja...e da nije radit ![]()
__________________ Svijet neće upropastiti oni koji rade zlo, nego oni koji ga nastoje unaprijediti i oni koji ne rade ništa - Albert Einstein |
| | |
| | #98 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Bolovanje, slobodni dani, godišnji odmor, neiskorišteni godišnji odmor, otkaz... OTKAZ!!! Ljeti samo o tome razmišljam - to me drži na životu
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-04-06 Lokacija: Split
Poruka: 39
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Damfisk jeli ti stojiš onde blizu Vocnog trga? ![]()
__________________ Svijet neće upropastiti oni koji rade zlo, nego oni koji ga nastoje unaprijediti i oni koji ne rade ništa - Albert Einstein |
| | |
| | #100 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Stojin na Bače... kancelarija mi je blizu Prime... sa Voćnin trgon neman veze...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.