| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Ok... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Koji usrani dan... koje usrano vrime... za ispalit... Vrućina, južina stisla, temperatura se ne smanjuje, naoblačilo se, sparina, pritisak u zraku za popizdit... E da bar opali kiša pa da sve ovo malo reženta... ili da se bar razvedri pa da vidin sunce pa da znan zbog čega je ovako vruće Ajme šta san grintav ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #103 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Kako ovo mrzin! Ali majke mi mile, mrzin baš ono iz dna duše, tuta forca i for gas mrzin mrzin mrzin!! Dan je divota, prekrasno nešto, sunce, vruće... A JA MORAN CILI JEBENI DAN RADIT! Doša san doma nešto pojist i iman vrimena 45 minuti se spustit do mora, ali ne mogu, neman snage jer znan da bi onda osta dvi ure a ne mogu jer se moran vratit na posal POPIZDIĆU!!! MRZIN RADIT LITI!!! Ali dobro, samo da izdržin još danas i sutra do podne i onda san slobodan!!!!! ŽIVIJA NADOLAZEĆI VIKEND!!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Znan ja to... samo zašto razdoblje od petka do petka traje tako dugo... Moran ić ća, ručat i natrag na radno mjesto Živija ti meni gazda!
| | |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak GOTOVO!!! KONAČNO!! FALA KURCU NA UDARCU!!1 Stiga doma polumrtav, večerica... A malo kasnije, ako sve bude po planu.... noćno kupanje ![]()
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Eh, da.... skoro zaboravih.. Noćno kupanje - SUPER! Iako je danas zapuvalo malo bure, more se nije oladilo i baš je bilo lipo, taman za bacit se... lagano opuštanje... divota ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:57.