| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Zar ovo nebi trebala biti tema za Splićane?? Ja nemam nikakove veze sa Splitom osim što ljeti često navratim poslovno.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Istini za volju, more je malčice ladno pa se mlada dama požalila da joj je friško, ali ja volin kad je more pinku ladnije, nije mi baš gušt more u osmi misec kad je temperatura 25... A i danas san cili bija skuvan i lešan na poslu, tako da mi je baš lipo leglo ovo večeras Ako će te utješit - u sedmi i osmi misec (kad vi iz unutrašnjosti obično dolazite na more) more će bit taman...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #114 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Citat:
Bolje da s nekin pričan, a ne samo da ja sam lipin postove, jer će se tema pretvorit u moju monodramu
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Gotovo! Fala bogu! Slobodan do ponediljka! Kupanjac kupanjac kupanjac... gradelada, vino, bevanda... pisma i gitara... curice... JUUUHHUUUUUU!!!! ŽIVIJA VIKEND!! ŽIVILO LITO!! ŽIVILO SUNCE & MORE!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #118 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak He he he he he he... a moraću nabavit digitalni foto-aparat pa da ti mogu vadit mast (razlikovni riječnik - znači "provocirat", "ić na živce") sa slijama... Ne, al zaozbiljno... ovaj dio grada di ja živin je stvarno divota i fantazija kad dođe lito... ma cili Split je takvi... a i ljudi nekako živnu i oraspolože se kad dođe lito... Ma šta ću ti sad pričat... ne može se to potpuno ričima prinit... tribaš doć ovamo i doživit ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.