| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Neka, neka... šta više to veselije Još par ljudi i imamo tulum Kakav je tvoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-04-06 Lokacija: Split
Poruka: 39
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
| |
| | |
| | #22 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Aaa, nemoj tako... uvik ima vrimena za tulumarenje... znaš kako se kaže - čovik je mlad dok god se tako osjeća ![]() Osin toga, bija si na kavi isprid banke - pa tamo je svak živ sija bar jedanput u životu (bar onaj ko je mlađi od 95 godina) ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-04-06 Lokacija: Split
Poruka: 39
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak He he, pa normalno da jesan i to više puta, ali Tribu i to... Jebiga, 33 je tu za koji misec, bilo bi i neozbiljno od mene da okolo tulumarin s 10 godina mlađima. Vecina moje ekipe njih 95% je u "penziji"... ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ima po Tribu-u i starijih od 33 (reklo bi se Irudove godine - žene kažu da su te najbolje ), nije to problem... bitnija je ti je debljina i nafudranost takuina A "penzija" je više psihičko nego fizičko stanje... ima i u mene "penzionera" (mislin oženjenih s dicon) pa ih ja svejedno s vrimena na vrime izvučen iz brloga ![]() Ali nema veze... bitno da smo sugrađani... da sidimo isprid banke i da razumimo šta je to fjaka... jel' tako? |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak vidim ja da je ekipa pocela pristizat Jel vam se cini ljudi da nam je ove godine grad malo zivnija? Prvo proslu nedilju Cesaria Evora, pa jucer koncert za proslavu godisnjice HRT-a. Lipo je bilo vidit koliko se ljudi skupilo i kako su gustali. ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Da da... vidin javljaju se sugrađani jedan po jedan.. neka to je dobro. Je, i meni se čini da je grad živnija.. a to je tako uvik kad malo zatopli, odma se svit probudi... nema do lita, čin se možeš svuć u kratki rukav odma ti je sve nekako bolje, življe, dinamičnije, veselije... šta ja znan, valjda smo mi ovde ljetni tipovi... Bija san na Cesariju Evoru na sv. Duju i bilo mi je fenomenalno, nikad prije nisan sluša tu vrstu mjuze i baš san se oduševija... žena piva genijalno a mjuza mi je baš onako legla.. Super!!! Nisan bija na ovi koncert sinoć - baš me zanima kako je bilo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.