Aaa, nemoj tako... uvik ima vrimena za tulumarenje... znaš kako se kaže - čovik je mlad dok god se tako osjeća
Osin toga, bija si na kavi isprid banke - pa tamo je svak živ sija bar jedanput u životu (bar onaj ko je mlađi od 95 godina)![]()
Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pravi autor: damfisk Neka, neka... šta više to veselije Još par ljudi i imamo tulum Kakav je tvoj stav o ...
Aaa, nemoj tako... uvik ima vrimena za tulumarenje... znaš kako se kaže - čovik je mlad dok god se tako osjeća
Osin toga, bija si na kavi isprid banke - pa tamo je svak živ sija bar jedanput u životu (bar onaj ko je mlađi od 95 godina)![]()
He he, pa normalno da jesan i to više puta, ali Tribu i to...
Jebiga, 33 je tu za koji misec, bilo bi i neozbiljno od mene da okolo tulumarin s 10 godina mlađima. Vecina moje ekipe njih 95% je u "penziji"...![]()
Ima po Tribu-u i starijih od 33 (reklo bi se Irudove godine - žene kažu da su te najbolje), nije to problem... bitnija je ti je debljina i nafudranost takuina
![]()
![]()
A "penzija" je više psihičko nego fizičko stanje... ima i u mene "penzionera" (mislin oženjenih s dicon) pa ih ja svejedno s vrimena na vrime izvučen iz brloga
Ali nema veze... bitno da smo sugrađani... da sidimo isprid banke i da razumimo šta je to fjaka... jel' tako?
pa naravno...![]()
vidim ja da je ekipa pocela pristizat![]()
Jel vam se cini ljudi da nam je ove godine grad malo zivnija?
Prvo proslu nedilju Cesaria Evora, pa jucer koncert za proslavu godisnjice HRT-a. Lipo je bilo vidit koliko se ljudi skupilo i kako su gustali.![]()
A di sam ja bila![]()
Di?
Pa daleko od mora![]()
Da da... vidin javljaju se sugrađani jedan po jedan.. neka to je dobro.
Je, i meni se čini da je grad živnija.. a to je tako uvik kad malo zatopli, odma se svit probudi... nema do lita, čin se možeš svuć u kratki rukav odma ti je sve nekako bolje, življe, dinamičnije, veselije... šta ja znan, valjda smo mi ovde ljetni tipovi...
Bija san na Cesariju Evoru na sv. Duju i bilo mi je fenomenalno, nikad prije nisan sluša tu vrstu mjuze i baš san se oduševija... žena piva genijalno a mjuza mi je baš onako legla.. Super!!!
Nisan bija na ovi koncert sinoć - baš me zanima kako je bilo...