| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Pa daleko od mora a jooooj.. bidna Eowyn daleko od mora Evo - možeš doć u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
a jooooj.. bidna Eowyn daleko od mora Evo - možeš doć u Split kad god oćeš - samo se javi čin uđeš u županiju Splitsko-dalmatinsku i ja uziman gosdišnji, dolazin po tebe, imaš smještaj mukte i vodin te po gradu i okolici koliko ti duša želi!! Jel' može? ![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Najludje je bilo sto je ekipa mislila da ce Oliver pivat zadnji, pa su neki dosli kasnije i ostali kratkih rukava ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Pa ne mogu reć da znan kako ti je, ali možda te približno razumin - mene uvati turbo-nostalgija čin se maknen iz Splita na duže od 48 sati... a pogotovo kad treba ić negdi u unutrašnjost, ajme meni joj... ne mislim da je u untrašnjosti loše, nego mene pukne nostalgija čin se maknen od mora par km... | |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Vidi vidi, Slavonka a ima sol u krvi... ajde neka, baš mi je drago... ![]() Kažem ti - kad se zaželiš mora, samo kaži, imaš ovde otvorena vrata - evo, čak ću te i vodit na ribe (mislim na ribolov, ribičiju, ne znam kako vi to kažete ) |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() Baš mi je žaj šta nisan bija - jebi ga, moran san neke poslove pripremit za danas pa san večer provea u office-u grrrr ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Dobro su rekli: krv nije voda ![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ajme svitu lipoga dana ovde u Splitu... fantazija... Nema ništa bolje nego kad je radni dan ka recimo danas, a ti nemaš ništa za činit ka recimo ja danas (to se dešava jednom u 1000 godina) a lipo je vrime ka recimo danas, nije ni vruće ni ladno, nego baš onako taman lipo sunčano, pa se lipo namistiš na kaficu (i pivicu) isprid banke, i ćakulaš, sinjavaš ženske, pa malo šalješ poruke na mob i podjebaješ ove poznate koji moraju radit... tako lipo sve do podne ipo pa onda doma nešto pojist, ubit oko, pa posli na balun bacit... Aaaahhhh divote i dokolice... živija nerad!!!! |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| butsecks | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
![]() Zajebajen se naravno... BTW, post ti je odlican. ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

nisam ni sumnjala da si ti gostoprimljiv