Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Pa daleko od mora a jooooj.. bidna Eowyn daleko od mora Evo - možeš doć u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-05-06, 12:11   #31 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Kutak za splitski trenutak

Citat:
Pravi autor: eowyn
Pa daleko od mora

a jooooj.. bidna Eowyn daleko od mora

Evo - možeš doć u Split kad god oćeš - samo se javi čin uđeš u županiju Splitsko-dalmatinsku i ja uziman gosdišnji, dolazin po tebe, imaš smještaj mukte i vodin te po gradu i okolici koliko ti duša želi!!

Jel' može?
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-06, 12:13   #32 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

nisam ni sumnjala da si ti gostoprimljiv

ma joj ja bih mogla živjeti na moru Patim od ljeta do ljeta za obalom
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-06, 12:17   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
Da da... vidin javljaju se sugrađani jedan po jedan.. neka to je dobro.

Je, i meni se čini da je grad živnija.. a to je tako uvik kad malo zatopli, odma se svit probudi... nema do lita, čin se možeš svuć u kratki rukav odma ti je sve nekako bolje, življe, dinamičnije, veselije... šta ja znan, valjda smo mi ovde ljetni tipovi...

Bija san na Cesariju Evoru na sv. Duju i bilo mi je fenomenalno, nikad prije nisan sluša tu vrstu mjuze i baš san se oduševija... žena piva genijalno a mjuza mi je baš onako legla.. Super!!!

Nisan bija na ovi koncert sinoć - baš me zanima kako je bilo...
Bilo je super, prvo Oliver, Magazin, Graso, Dino, TBF...
Najludje je bilo sto je ekipa mislila da ce Oliver pivat zadnji, pa su neki dosli kasnije i ostali kratkih rukava
mysterious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-06, 12:25   #34 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eowyn
nisam ni sumnjala da si ti gostoprimljiv

ma joj ja bih mogla živjeti na moru Patim od ljeta do ljeta za obalom
He he he he he he...

Pa ne mogu reć da znan kako ti je, ali možda te približno razumin - mene uvati turbo-nostalgija čin se maknen iz Splita na duže od 48 sati... a pogotovo kad treba ić negdi u unutrašnjost, ajme meni joj... ne mislim da je u untrašnjosti loše, nego mene pukne nostalgija čin se maknen od mora par km...
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-06, 12:29   #35 (permalink)
Zlatni Član

Ja mislim da je unutrašnjost loša Barem u usporedbi s morem Ma nema do mora!!!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-06, 12:32   #36 (permalink)
glup & gluplji

Vidi vidi, Slavonka a ima sol u krvi... ajde neka, baš mi je drago...

Kažem ti - kad se zaželiš mora, samo kaži, imaš ovde otvorena vrata - evo, čak ću te i vodit na ribe (mislim na ribolov, ribičiju, ne znam kako vi to kažete )
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-06, 12:34   #37 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
Pravi autor: mysterious
Bilo je super, prvo Oliver, Magazin, Graso, Dino, TBF...
Najludje je bilo sto je ekipa mislila da ce Oliver pivat zadnji, pa su neki dosli kasnije i ostali kratkih rukava
He he he... a obično se takav zajeb dogodi, ekipa misli da je pametna - šta bi oni dolazili na vrime kad mogu lipo po komodu doć naklon uru vrimena i čut Olivera

Baš mi je žaj šta nisan bija - jebi ga, moran san neke poslove pripremit za danas pa san večer provea u office-u grrrr
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-06, 12:48   #38 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Vidi vidi, Slavonka a ima sol u krvi... ajde neka, baš mi je drago...

Kažem ti - kad se zaželiš mora, samo kaži, imaš ovde otvorena vrata - evo, čak ću te i vodit na ribe (mislim na ribolov, ribičiju, ne znam kako vi to kažete )
Zajebi ti to što je Slavonka kad više imam u sebi morske nego slavonske krvi Dobro su rekli: krv nije voda
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-06, 12:01   #39 (permalink)
glup & gluplji

Ajme svitu lipoga dana ovde u Splitu... fantazija...

Nema ništa bolje nego kad je radni dan ka recimo danas, a ti nemaš ništa za činit ka recimo ja danas (to se dešava jednom u 1000 godina) a lipo je vrime ka recimo danas, nije ni vruće ni ladno, nego baš onako taman lipo sunčano, pa se lipo namistiš na kaficu (i pivicu) isprid banke, i ćakulaš, sinjavaš ženske, pa malo šalješ poruke na mob i podjebaješ ove poznate koji moraju radit... tako lipo sve do podne ipo pa onda doma nešto pojist, ubit oko, pa posli na balun bacit...

Aaaahhhh divote i dokolice... živija nerad!!!!
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-06, 12:51   #40 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Ajme svitu lipoga dana ovde u Splitu... fantazija...

Nema ništa bolje nego kad je radni dan ka recimo danas, a ti nemaš ništa za činit ka recimo ja danas (to se dešava jednom u 1000 godina) a lipo je vrime ka recimo danas, nije ni vruće ni ladno, nego baš onako taman lipo sunčano, pa se lipo namistiš na kaficu (i pivicu) isprid banke, i ćakulaš, sinjavaš ženske, pa malo šalješ poruke na mob i podjebaješ ove poznate koji moraju radit... tako lipo sve do podne ipo pa onda doma nešto pojist, ubit oko, pa posli na balun bacit...

Aaaahhhh divote i dokolice... živija nerad!!!!
Damfisk, jesi ti meni nesto u rodu?
Zajebajen se naravno...
BTW, post ti je odlican.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: split

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 11:33
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15

Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114