| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Ma Riva je u kurcu, svi su očekivali ko zna šta ono samo jedno veliko ništa! Jedino šta se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #421 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ma Riva je u kurcu, svi su očekivali ko zna šta ono samo jedno veliko ništa! Jedino šta se neko dobro nakesa u poglavarstvu i konsruktoru! Jer kolike pare, a riva užas!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #423 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kutak za splitski trenutak Evo da se i ja prijavim.... Živim u Dubrovačkoj, kod onih kafića Carver i Karoca ne izlazim vani skoro nikad, visim po stanovima.... pijem kavu na Blatinama (oni kafići kod Autohrvatske) isprid kuće (Carver, Karoca) a kad je sunce umisto na baće odem kod Sv. Frane na teracu Bambu....Na ovu novu rivu kročim samo kad idem u nekakav šoping ili reklamirat nešto kod onih t-skamova.... Pozdrav!!!!
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #424 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ja sam tu sa blatina,recimo predobra pozicija, more mi je 10 min od zgrade,riva jedno 25~30 min pjeske izlazim di stignem,posto je psytrance scena u splitu katastrofa najvise partijam u stanu ili park shema pa se ode u neki kafic ili klub di ima svita. U danasnje vrime je sve vise sminkera i sponzorusa tako da to nemos izbjec al se trudim sta manje bit u takvom drustvu,sta se tice juzine i nervoze toga nema kod mene i nema toga sta me moze zaustavit da izaden vanka ako imam volje ![]() Najvise uzivam ic trcat sa mp3 playerom na znjan ili marjan,ali i kroz grad to me opusta ka nista drugo..dobra mjuza i priroda relaksacija zagarantirana ![]() Vidim da mi je kresola susid i da zalazi u kafice u koje i ja dodem koi put,ko zna mozda smo se i vidili ![]() Toliko o meni..
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #427 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

ne izlazim vani skoro nikad, visim po stanovima.... pijem kavu na Blatinama (oni kafići kod Autohrvatske) isprid kuće (Carver, Karoca) a kad je sunce umisto na baće odem kod Sv. Frane na teracu Bambu....
to me opusta ka nista drugo..dobra mjuza i priroda relaksacija zagarantirana