| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Nemoj te mi protiv Teaka nije to nikakav gay kafić. meni je tamo zakon more se viti lipih cura!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #442 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ne govorimo mi protiv teaka , nego sta smo culi. Nisam ja tu glupost prosirila po gradu... Uostalom, sta te brige sta se prica, ti znas da nije i gotovo.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #443 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kutak za splitski trenutak Ja sam inače skroz izvan tih kafića u Centru.... ![]() Ma skroz sam izvan kafića općenito....tu i tamo di mi je najbliže kava i novine pročitat ujutro kad mogu i to je to....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #444 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
kako me nebriga,ako tamo piješ kavu izvalit će neko da si pederčina pa eto tebi etikete s kojom se cili život moraš nositi.. ![]() | |
| | |
| | #445 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Pa po nekoj logici moze te vidit tamo da pijes kavu samo neko ko isto tamo pije kavu. Ili drugim rjecima ako neko rece za tebe da si peder zato sta si tamo pija kavu, ko da je to reka i za sebe. Uostalom svako normalan zna da su to glupe price, ni prva ni zadnja izmisljotina u ovom gradu... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #448 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
, nemoj se sramit!Šta san ja reka za teaka, Carlito meni ka da san lud... Glasine,glasine...
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| | |
| | #449 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Nazalost. A tebe cu prepoznat po cemu? Po slici na avataru? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

obožavam Split a i Zadar ima i tamo lipih kafića 
, dobro da se nisam isla javit, jer sam misla ic.