| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Je, šta se tiče sinjavanja, sisa, guzica i tako to... ovi period od Nove Godine pa do kraja trećega miseca ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #461 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Je, šta se tiče sinjavanja, sisa, guzica i tako to... ovi period od Nove Godine pa do kraja trećega miseca je sušno razdoblje... jedino se štagod može vidit petkon i suboton navečer na određenin "elitnin" mistima u gradu.. a ostalo, sve zakopčano, zabundano, ništa se ne vidi A jebi ga, takvo je doba godine... šta š' a riva je - ka šta san već i reka - pusta ka Sahara... tamo niko više ne dolazi... čisto ti bude neugodno proć priko rive.. prije san gušta učinit đir, i nastoja san svakako proć priko rive bar jedanput na dan... a sad tražin način da ne iden priko rive, ako baš ne moran... tuga i žalost... uništena riva totalno...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #463 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ma daj biži koji Joker... tamo san bija samo dva puta otkako se otvorija... i to oba puta jer me ona moja lažljiva kravetina natirala... Koji ću kurac u Jokera? Bez veze mi je tamo... samo gubin vrime (i lovu) na pizdarije... A sve ženske koje mogu vidit tamo, radije ih gledan negdi drugo... Skoro svaki dan san u blizini Jokera, jerbo je "moj" kafić nekih 150-200 metri zračne linije od Jokera... i još nikad nisan osjetija potribu otić u Jokera...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #465 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak ma znan ja da je gužva... nažalost... ali kažen - meni to uopće nije đir... čakštoviše - gadi mi se gubit vrime tamo ali to san samo ja... očito ima gomila svita koji ne dile to moje mišljenje
| | |
| | #466 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak ja čekan 1.3. to je kraj zime u splitu i tada živnen. juhuuu iako ove godine proliće je požurilo a koji kua ja u ovu uru činin za kompon, odo ja uvatit sunca malo ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te Zadnji Uredio marinkoM8 : 24-02-08 u 14:46. |
| | |
| | #467 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ajme jedva cekam kad cu na kavu u ST, iduci vec vikend eto mee... Fenomenalno mi je to, lagani soping i besposlicarenje... Javite ako ima sta dobro iduci vikend, koji parti ili sta slicno? |
| | |
| | #468 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak A ne znan šta tebe zanima... Jebi ga, ako su ti napete cajke, imaš svaki vikend...
| | |
| | #470 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Di nisi bila odavno? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:44.