Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Pa valjda u Splitu... Ustvari bila sam, ali na kratko, sad bih trebala malo duze (cijeli vikend), pa zato pitam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-02-08, 15:22   #471 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto
Re: Kutak za splitski trenutak

Pa valjda u Splitu...

Ustvari bila sam, ali na kratko, sad bih trebala malo duze (cijeli vikend), pa zato pitam gdje je dobar restoran ili tako nesto, na vecer izaci, i to me zanima otprilike
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 15:25   #472 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Aha... kužin...

A čuj... ja ti nisan baš prava osoba za to pitanje... ja već duže vrime iman neki svoj đir koji mi paše, i nisam baš u toku sa "aktuelnin zbivanjima" i di se sad izlazi i koja su "in" mista i tako to...

Jebi ga, ja san ipak čovik u godinama...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 15:28   #473 (permalink)
prof. Foruma

Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

A nista, onda samo nastavi stariti i dalje, a ja cu ti javiti kad se vratim te informacije (zlu ne trebalo hahhaaah)

hvala enivej...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 17:48   #474 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Sretan vam Sv. Duje!!
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 18:10   #475 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Fala in ga se...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 21:34   #476 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,227
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Arylin hvala... Takoder sretan dan Sv. Duje svim splićama na forumu ( i onima koji se tako osjecaju ).

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 14:05   #477 (permalink)
prof. Foruma

Eh, ja sam u subotu imala kutak za Splitski trenutak koji je trajao 2 sata

dama se sama šetala po St-u, i izgubila stan

srećom stan je ostao na svom mjestu, nego je dama ustvari bila izgubljena

tako sam od starog dijela do Dubrovačke išla skoro 2 sata i to u terminu od 1-3 , kako prikladno...

ustvari sam prvo tražila Vukovarsku, pa kad sam je našla sjetih je da mi treba Dubrovačka, ah ti ratom pogođeni gradovi

Divan vam je grad
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 21:27   #478 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,227
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ajde , gledaj to s vedrije strane... Da se nisi izgubila nebi vidila sve divote grada.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 12:16   #479 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Eh, ja sam u subotu imala kutak za Splitski trenutak koji je trajao 2 sata

dama se sama šetala po St-u, i izgubila stan

srećom stan je ostao na svom mjestu, nego je dama ustvari bila izgubljena

tako sam od starog dijela do Dubrovačke išla skoro 2 sata i to u terminu od 1-3 , kako prikladno...

ustvari sam prvo tražila Vukovarsku, pa kad sam je našla sjetih je da mi treba Dubrovačka, ah ti ratom pogođeni gradovi
Jebi ga, kad nisi nabavila vodiča.

Ja bnih se nuđao, al' šta ću kad već imaš jednog

Citat:
Divan vam je grad
Naravno.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 12:42   #480 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ajde , gledaj to s vedrije strane... Da se nisi izgubila nebi vidila sve divote grada.
Ma da, mogla sam uzeti taxi, nego me upiš od smijeha uhvatio u pola frke…

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Jebi ga, kad nisi nabavila vodiča.
Ja bnih se nuđao, al' šta ću kad već imaš jednog
aj zovem te na piće idući put, samo da ne gunđaš po forumu

Citat:
Divan vam je grad
Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Naravno.
A hvala, ???
Stvarno si...

Ali je stvarno super ST, odličan (5)
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: split

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 11:33
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15

Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111