| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Pa valjda u Splitu... Ustvari bila sam, ali na kratko, sad bih trebala malo duze (cijeli vikend), pa zato pitam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #471 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Pa valjda u Splitu... Ustvari bila sam, ali na kratko, sad bih trebala malo duze (cijeli vikend), pa zato pitam gdje je dobar restoran ili tako nesto, na vecer izaci, i to me zanima otprilike |
| | |
| | #472 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Aha... kužin... A čuj... ja ti nisan baš prava osoba za to pitanje... ja već duže vrime iman neki svoj đir koji mi paše, i nisam baš u toku sa "aktuelnin zbivanjima" i di se sad izlazi i koja su "in" mista i tako to... Jebi ga, ja san ipak čovik u godinama... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #476 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Arylin hvala... Takoder sretan dan Sv. Duje svim splićama na forumu ( i onima koji se tako osjecaju ).
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #477 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Eh, ja sam u subotu imala kutak za Splitski trenutak koji je trajao 2 sata ![]() dama se sama šetala po St-u, i izgubila stan srećom stan je ostao na svom mjestu, nego je dama ustvari bila izgubljena ![]() tako sam od starog dijela do Dubrovačke išla skoro 2 sata i to u terminu od 1-3 , kako prikladno...ustvari sam prvo tražila Vukovarsku, pa kad sam je našla sjetih je da mi treba Dubrovačka, ah ti ratom pogođeni gradovi ![]() Divan vam je grad ![]() |
| | |
| | #478 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ajde , gledaj to s vedrije strane... Da se nisi izgubila nebi vidila sve divote grada. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #479 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Ja bnih se nuđao, al' šta ću kad već imaš jednog ![]() Naravno. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #480 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Citat:
aj zovem te na piće idući put, samo da ne gunđaš po forumu ![]() A hvala, ???Stvarno si... ![]() Ali je stvarno super ST, odličan (5) | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.

Takoder sretan dan Sv. Duje svim splićama na forumu ( i onima koji se tako osjecaju
).
, kako prikladno...
Da se nisi izgubila nebi vidila sve divote grada. 
???