| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Pozdrav sunčanom Splitu. STIŽEM VEČERAS... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
A to se stručnon terminologijon naziva Homo Dalamticus vulgaris ili u slobodnon prevodu "Dalmatinac obični"... Svi smo takvi, od Zadra do Dubrovnika... a mislin da smo mi ovde u Splitu i okolici najekstremniji primjer... doveli smo do savršenstva umjetnost guštanja u dokolici i umjetnost zajebavanja svih živih oko sebe ![]() Zadnji Uredio damfisk : 16-05-06 u 13:18. | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Je, je, lipo je, al je jos veci gust tu istu kavicu popit u Zbirca ili negdi drugo uz more, jerbo se asfalt na rivi vec posteno uzarija, pa pocme covika fumada vatat. ![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
To je istina... samo nije mi se dalo danas tramakavat do Baća... nekako san cili bija više za sidit nego za šetat... totalna linost i nepokretnost... a pošto je bilo malo vruće (ne puno, samo malo) popija san pivce da me rasfriška... | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Evo vidite vi ljudi moji koja je to razlika... za popizdit!! Danas isto lipi dan, sunce, divota... ALI - cili dan posal posal i samo posal... pa u kancelariju pa vanka pa šetaj, trči tamo-amo... ispizdija san se samo tako... bija na 800 mista i ništa nisan napravija, čeka u 100 redova i ništa nisan riješija... I odma mi je cili dan sjeban, ma koliko bija lip... totalna razlika od onoga jučer, a vrime isto ka i jučer (ako ne i bolje)! Ali nema veze - danas ću nekako izdržat... isto mi je draže da je lipo vrime i da san u Splitu nego da je ružno vrime ili da san (sačuvajbože) negdi drugo!! ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ma mi se ne mozemo tuzit. Kad imamo pauzu uvik je mozemo iskoristit za neku kavicu uz more ili po gradu, produzit sa po ure na uru, a njima gori u Zg triba samo po ure za doc s jedne strane grada na drugu. Stvarno je ovaj grad stvoren za uzivanje. ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak He he he he he he he he he... Tako je! Živa istina! Čim posal dopusti, odma se biži iz kacelarije na kaficu - mobiteli su to omogućili i to in je jedina prednost...a da ne govorin kako je u bivšoj firmi svaka marenda umisto po ure trajala 45 minuti do uru vrimena Majke ti, šta će pomislit oni šta ovo čitaju, da ovde kod nas niko ništa ne radi... ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) | |
He he he he he he... šta, zaželila se Eowyn mora i dokolice na suncu... ajde, ajde brzo će proć ispitni rokovi pa ćeš i ti na more... A moj poziv ti još uvijek vrijedi... samo javi ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

brzo će proć ispitni rokovi pa ćeš i ti na more...