| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; A taj izraz furesti mi zvuci kao fukare , nekako mi ima negativnu konotaciju...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #512 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak furešti, nema, to je stari dalmatinski izraz...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #514 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
To nema nikakvu negativnu konotaciju Uostalom, tribaš čut da bi mogla u potpunosti skužit Misliš, "začibučit" španjulet? ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 31-05-08 u 16:08. | |
| | |
| | #515 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak ne znam, to sam cula od neke zene, bas tako je rekla, kao to je stari dalm. izraz, sta ja znam....a ima valjda i raznih varijacija te reci?! kao kad neko kaze shugoman, a neko shugaman...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #516 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kutak za splitski trenutak Kad smo već kod splitskog idioma, pogledajte ovu odličnu sinkronizaciju, kad ulete 2 crnca na scenu: http://www.youtube.com/watch?v=38G5znuA-0c# |
| | |
| | #517 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
krivo si zapantila... rič je "začibučit" i dolazi, virovala ili ne, od riči "čibuk". A valjda znaš šta znači čibuk? To je turcizam... Šugoman ne znači ništa... i to je iskrivljeno od riči "šugaman" koja dolazi od talijanske riči "asciugamano" i znači - ručnik. Vi bi rekli "peškir" ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #519 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak hahaha ovog nizeg crnca je bas pogodilo
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.