| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: white devil Pa, to i nije mnogo kad je u pitanju cenjeni ST, turisticki grad, pocinje sezona... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #541 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
U Splitu si uvik moga nasrid rive popit kafu po istoj (ili skoro istoj) cijeni ka i u nekome ćumezu negdi u vukojebini na Pujankama Uvik.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #542 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak super je onaj kafić na Baćama, ali lijevo skroz van kompleksa... zove se prema nekoj vrsti raka, ako sam upamtila ![]() Baš je fajn, ali nije bilo mjesta tad za sjest, iza toga smo bili na rivi, digli su cijene, ali očito imaju razlog za to, jer su dignute cijene ostalih stavki koliko sam shvatilasamo su mi one stolice upitne, kažu do 90kg tereta, pa pola će ih stojeći trebat kavu piti ![]() |
| | |
| | #543 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Tamo ti nikad nema mista za sist ![]() Citat:
To ti je naša vrla gradska vlast, koja uspješno uništava sve šta se u ovome gradu može uništit. Sjebali su rivu totalno, ali ono baš totalno su je sjebali... Kroz idućih godinu dana očekujen početak gradnje stambenih zgrada na Marjanu.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||
| | |
| | #545 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | još žargonizama od mene , pa nije ih odavno bilo…Citat:
Citat:
)Citat:
, hvala na tome! opet ću se ukinut od smijeha (to znači jako se nasmijati )i dobar ti tek ![]() morala sam ovamo postove prebacit radi apsolutnog silaska s teme ![]() Zadnji Uredio Agness : 05-06-08 u 14:22. | |||
| | |
| | #546 (permalink) | |
Kiselost? NIKAD!!!! Možda gorčina.. ali kiselost - NE. ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #548 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Simpatičan? Ja? Io? Ich? Moi? NNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #550 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Nema to veze sa koncentracijom. Ja uvijek donosim krive zaključke. To je dio mog "šarma".
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.

koliko sam shvatila

, hvala na tome!
opet ću se ukinut od smijeha (to znači jako se nasmijati