Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; meni je žbirac totalno ukurcu mada sam bia dosta puta tamo jer drugi inzistiraju,neznam nekako su mi preblizu stolovi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-08, 14:59   #551 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,695
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat
Re: Kutak za splitski trenutak

meni je žbirac totalno ukurcu mada sam bia dosta puta tamo jer drugi inzistiraju,neznam nekako su mi preblizu stolovi i sve cujes sa drugog stola i kad nije guzva makar ljudi sapcu
ono mi nije bas neki kafic za otic i pricat o ozbiljnim temama i necemu povjerljivom,nekako mi je vise nakon kupanja ako ima sta vitra da puse sist u kupacima popit nesto i targetirat cure na plazi

meni je draze kupit pivo u trafici na kantunu pa sist u park iznad u ladovinu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:32   #552 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

neznam jeli OF T. ali zna li neko di će biti taj simulator formule 1 što se reklamira na radiu ima već misec dana
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 23:27   #553 (permalink)
prof. Foruma

RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

video sve govori,rijeci su suvisne
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 11:48   #554 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 41
Kancerogen se izdvaja iz mase

ma najlipši je split
karla
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 16:02   #555 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

evo baš se nešto danas mislin...

pješačin gradon (ima san neke sitnice za obavit), i usprkos JEBENOJ VRUĆINI i suncu koje cipa U TRI PIZDE MATERINE guštan... baš ono guštan...

nema mi ništa lipše nego kad je ovako lito, sunce upeklo, zvizdan cipa tuta forca... šetat se po gradu... ali da je ono šušur, pune kale furešti, da sunce blišti na kamenu, da je neki muving po gradu

Onda mi je Split najlipši... i iskreno, nisan ni osjetija vrućinu, ni da san se oznojia (a ja se skoro nikad ne znojin)... samo san gušta u gradu i u atmosferi...

Naravno, onda san otiša do moga kafića i popija jednu ladnu bilu bevandu... i gušta još više sideći u hladu isprid kafića, i gledajući kako isprid mene uz Solinsku i niz Solinsku prolaze FENOMENALNE CURE u kratkin suknjicama, malin majičicama i ređipetima i tako to...

A ljudi moji, lipoga je doživljaja u najlipšemu gradu...

DIVOTA!!!

P.S. Posli san iša na more

Zadnji Uredio damfisk : 28-06-08 u 16:06.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 18:22   #556 (permalink)
prof. Foruma

Split pun spanjolki
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 02:32   #557 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 19
Poruka: 292
respect20

ma Split nas je pravi
Mr.Damfisk-slazen se,sve sta kazes-dobro kazes
respect20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 08:38   #558 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: respect20 Pogledaj Poruke
ma Split nas je pravi
Mr.Damfisk-slazen se,sve sta kazes-dobro kazes

uuu nisi se dovoljno načitao njegovih postova ccc

da, St je superiš

bio sam za vikend, u Žbirca, na Marjanu, ispod Marjana, u starom gradu, išla sam vidit Žnjan, rivu uzduž i poprijeko...

i baš je divan taj vaš Spalato

Marjan nije ime muške osobe
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 09:35   #559 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,537
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

A ti si bio...
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 09:38   #560 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

hah...on bijo i pjošo cili Split uzduž i poprijeko...

pijo sokove po kafanama....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: split

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 11:33
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15

Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114