| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; meni je žbirac totalno ukurcu mada sam bia dosta puta tamo jer drugi inzistiraju,neznam nekako su mi preblizu stolovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #551 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak meni je žbirac totalno ukurcu mada sam bia dosta puta tamo jer drugi inzistiraju,neznam nekako su mi preblizu stolovi i sve cujes sa drugog stola i kad nije guzva makar ljudi sapcu ![]() ono mi nije bas neki kafic za otic i pricat o ozbiljnim temama i necemu povjerljivom,nekako mi je vise nakon kupanja ako ima sta vitra da puse sist u kupacima popit nesto i targetirat cure na plazi ![]() meni je draze kupit pivo u trafici na kantunu pa sist u park iznad u ladovinu ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #552 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak neznam jeli OF T. ali zna li neko di će biti taj simulator formule 1 što se reklamira na radiu ima već misec dana ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #553 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak video sve govori,rijeci su suvisne ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #555 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak evo baš se nešto danas mislin... pješačin gradon (ima san neke sitnice za obavit), i usprkos JEBENOJ VRUĆINI i suncu koje cipa U TRI PIZDE MATERINE guštan... baš ono guštan... nema mi ništa lipše nego kad je ovako lito, sunce upeklo, zvizdan cipa tuta forca... šetat se po gradu... ali da je ono šušur, pune kale furešti, da sunce blišti na kamenu, da je neki muving po gradu Onda mi je Split najlipši... i iskreno, nisan ni osjetija vrućinu, ni da san se oznojia (a ja se skoro nikad ne znojin)... samo san gušta u gradu i u atmosferi... Naravno, onda san otiša do moga kafića i popija jednu ladnu bilu bevandu... i gušta još više sideći u hladu isprid kafića, i gledajući kako isprid mene uz Solinsku i niz Solinsku prolaze FENOMENALNE CURE u kratkin suknjicama, malin majičicama i ređipetima i tako to... A ljudi moji, lipoga je doživljaja u najlipšemu gradu... DIVOTA!!! P.S. Posli san iša na more ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 28-06-08 u 16:06. |
| | |
| | #556 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Split pun spanjolki ![]()
| | |
| | #558 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak uuu nisi se dovoljno načitao njegovih postova ccc ![]() da, St je superiš bio sam za vikend, u Žbirca, na Marjanu, ispod Marjana, u starom gradu, išla sam vidit Žnjan, rivu uzduž i poprijeko... i baš je divan taj vaš Spalato Marjan nije ime muške osobe ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.