| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Nije se Eowyn zaželila mora, nego ga se nije nikad ni zasitila Trebala bih živjeti barem 30 godina na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 251
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Katastrofa, zakrcili su cili grad. Nema slobodne stolice u kaficima. Problem je sta ovi nasi to ne znaju iskoristit, pa umisto da su stavili da ducani rade malo duze...........oni po svome, zatvori u 8 uri i idi doma. Tako da ameri bauljaju po gradu i ne znaju di bi lovu potrosili. ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Jeben ti posal i vrime i sve... u tri pizde strinine... Divota od vrimena a ja zaglavija na sudu do dvi ure... u kurac! Pun grad Amera... svi su visine do 1.58 m a najstariji ima 19 godina... miješana crno-žuto-bila ekipa... ima ih na svakon koraku, iza svakog kantuna, na svakon štekatu... Meni upala četvorica isprid suda i pitaju me da di je ovde restoran A neka ih... još dan-dva pa će ić ća... Najjače mi je bilo šta je jučer u Slobodnoj osvanija članak u kojem je mlade Splićanke upozoravaju da se ne druže sa Amerikancima jer svi sa sobon nose onaj GHB (date rape drug) i da samo tako vataju ženske, nadrogiraju ih i siluju... svašta... Iskida san se kad san to pročita... Eh, da - Kristijane, gazda... naravno da ću te ugostit kad dođeš u Split - ali samo pod jednin uvjeton - AKO SA SOBON DOVEDEŠ SUNČICU ![]() |
| | |
| | #58 (permalink) | ||
| FPS excellence | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Primitivizma... Citat:
: : : ![]()
__________________ Oh what a thrill... | ||
| | |
| | #59 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak A šta ćeš... kreteni u Slobodnoj. Otkako je novinu kupija Pavić (odn. EPH) Slobodna Dalmacija, nekada uvjerljivo najkvalitetnija dnevna novina u državi (i onoj bivšoj i ovoj) polako ali sigurno ide u kurac... pretvorit će se u žuti tisak sa posebnin prilogon "vijesti iz Splita"... Katastrofa... I nije da neću primit Kristijana - neću ga primit ako dođe sam, a ako dovede Sunčicu primit ću ga doma... on neka spava u portunu a ona će sa mnon u postelju ali nećemo radit ništa zločesto ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

Trebala bih živjeti barem 30 godina na moru da bih ga se barem malo zasitila 

: