šta je splićani???
šta ima sljedećih dana, ha?
eto me uskoro
dolazim, sto dukata donosim...
maestro izvolite
Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Split forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pravi autor: teica Jesi i ti isfrustriran tim indexom. Zaspamao si forum s pljuvanjem po njima. Dođi kod nas, mi ...
Aktivna strana beskonačnosti
šta je splićani???
šta ima sljedećih dana, ha?
eto me uskoro
dolazim, sto dukata donosim...
maestro izvolite
hejj agness
što ima...paa dolazi dino merlin.. ima koncert u areni
pa..ako ga voliš požuri, kažu da je skoro pa rasprodano![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Zasjeda na Poljudu: Leo Paurević ranjen s tri metka iz piątolja s priguąivačem! - Vijesti.netLEO PAUREVIĆ, poznati splitski redar, ranjen je u nedjelju oko 3 sata na Poljudu, nedugo nakon što je s posla, iz kluba Hemingway, krenuo kući. Tri metka su ga pogodila u ruku i rame, na njegovog Jaguara ispaljeno je čak sedam hitaca!
on vozi Jaguara i pucaju po njemu. ja vozim staru Xsaru i mirno spavam. Pitam se tko je sretniji u zivotu![]()
-E (javlja se i on njemu)
-I? (pita ga kako je)
-A (kao, nije nešto)
-Uuu (ovaj će zabrinuto)
-AE (a što ćeš, tako je)
![]()
"Krasne" su ove crne kockeFOTO: Splitska riva promijenila boju u – crnu!
Nakon koncerta DJ-a Carla Coxa u Splitu, Riva je ostala zatrpana s čak tri tone smeća, a nekada bijele ploče pocrnile su od prljavštine i prolivenog pića. Pitanje je hoće li se uopće moći vratiti u prvobitno stanje.
Osim što je bio sjajno posjećen, koncert DJ-a Carla Coxa oborio je rekord i po količini smeća koja je ostala na Rivi.
''Kada su naše jedinice za čišćenje ujutro došle na Rivu, ona je bila crna kao asfalt. Nikada na Rivi nije bilo toliko smeća od boca, ambalaže i prolivenog pića. Skupili smo 7 kubika otpada, što je ravno tri tone smeća. Obavili smo čišćenje, pranje, četkanje, danas krećemo i sa strojnim čišćenjem, centimetar po centimetar površine pod pritiskom, a koristit ćemo i biodeterdžente'', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju Ljubica Vrdoljak, voditeljica operative komunalnog poduzeća Čistoća.
Ističe kako je dodatni problem poroznost tehnobetona na Rivi, koji je poprimio boju prolivenih pića i ostalih tekućina.
''Bojim se da Riva nije najsretniji prostor za održavanje ovakvih koncerata. Riva takvu količinu otpada jednostavno ne može izdržati i prijeti joj trajno oštećenje. Nisam sigurna hoćemo li i nakon opsežnog tretmana čišćenja Rivi uspjeti vratiti prvobitni izgled'', poručila je Vrdoljak.
Neznam jel su uspjeli šta bolje počistiti?
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
A jebiga, bar je bilo divlje.![]()
Tehnobeton propa zbog tehna.
Triba je Cox lipo otić u Dugopolje ili neko slično misto i tamo održat koncert. Imaš blizu autocestu, veliku površnu itd.