| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Pa hoću - ako dovedeš Sunčicu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Jutros sam ima posla u gradu i to je bila živa ludnica. U devet uri Riva je bila krcata.Turista ko u priči.Francuza i Engleza mi se čini ima najviše. Ja ne pamtim kad je grad u ovo vrime ima više gostiju. Ovo malo soba što gradski hoteli imaju,čuja sam da je sve popunjeno.Još kad se Lav otvori,bit će super. I to je ono što me čini sretnim i to je ono što je Split zaslužija. Još da im počnemo ovu lipotu od palače naplaćivat jer nigdi nasvitu nema da se takve znamenitosti mukte gledaju,slikaju i snimaju. Kava se popila igrom slučaja u Ferate,u luci. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak A to su valjda oni furešti socijalci koji vataju aranžmane u predsezoni... ja san se uspija spustit u grad tek oko tri ipo ure ali je isto bilo masu svita.. Neka neka.. biće toga još... A di si završija na kafu u Ferate... jebate led.. ja san tamo svojedobno pija pivo dok san čeka da mi bivša dođe sa trajekton iz Vela Luke... čoviče koja koja rupetina... |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
A mi smo tamo pili kad bi se vraćali iz vanka,ujutro u šes,jednu za otriznit. | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak E to je tranzitno područje kad se vraćaš iz vanka... na povratku sa Baća u ljetnom razdoblju... Ja san sa ekipon liti zna otić zadnjin trajekton u Supetar, dernečit cilu noć po Supetru i ujutro uvatit prvi trajekt za Split, ubit oko na trajektu i onda ravno sa trajekta u Ferate nastavit tamo di san sta... ali to je onda bila totalna šteta... oporavak bi traja dva-tri dana |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:27.