| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk E to je tranzitno područje kad se vraćaš iz vanka... na povratku sa Baća u ljetnom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Liti bi zna doć doma, a stari ide na posa.Onda se sakrivan u susidovom dvoru dok on ne istra auto iz garaže, da me ne sinja. | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Da da... a pogovoto se liti ostane vanka do ekstremnih ura... vraćaš se doma oko šest ipo, a ono sunce tuče i vruće je ka da je podne... a ti izaša prethodne večeri oko osan, i isto je bilo sunce... pa dođeš doma, zaspeš do deset pa odma na kafu pa na Bače na picigin sa ekipon ili sa curicom na Kašune ili na Institut... Pa i ja san, mislin, obiša sve birtijetine, krčmetine i rupčage po županiji... Meni je liti đir bija (i sad je) otić u Sinj na piće, dva, tri ili petnaest... tamo zna bit interesantno po kafićima... ili recimo otpizdin na Čiovo na more cili dan pa se navečer samo smjestin u neki jeftini kafić u Trogiru... samo šta je u zadnje vrime Trogir malo posta šminkerski i skup... Zadnji Uredio damfisk : 18-05-06 u 22:22. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
Liti smo često znali ići u Bašku Vodu i Makarsku.Tamo su provodi bili strašni ali jebiga i tamo bi uvik bilo po ekipe iz Splita. A u Trogir se išlo jedno vrime u Monaca i F1 u prvim danima ali što si reka Trogir okupirala šminkerija ,a F1 vlajski razbijači sitnog zuba. | |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak He he he he he he he... ili u cik zore teturaš po rivi ispod pazara u pravcu trajktne luke i kolodvora, a one babe šta fureštima nude sobe oprezno te mirkaju, ne znaju kakav si, pa ti priđu i ispod glasa upitaju "Triba soba" a ti je pogledaš mutnin pogledon i podvikneš "NE TRIBA!!! IMAN SVOJU!!" Išlo se i u Makarsku, samo malo kasnije, kad smo u ekipi dvojica-trojica kupili auta, za tamo ti triba malo više love ali je zato ulov uvik bija vrhunski... isplatilo se čak i iznajmit štagod smještaja za priko vikenda... |
| | |
| | #76 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Citat:
Možemo nas dva još malo pričat o ljetnim doživljajima, ako će ti bit lakše ![]() | |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kutak za splitski trenutak Ma vidin ja da ću morat tebi nać posal ovde u Splitu ili po okolnin otocima Kad diplomiraš samo pošalji prijavu po dalmatinskin školama i ja potežen veze i sređujen ti namještenje... pa ćeš se toliko nagledat mora da će ti dopizdit ![]() |
| | |
| | #80 (permalink) | |
Ma u mene je u ekipi i još je danas, jedan imoćanin i to jedinac.A znaš kako je kod njih,ima je auto čin se rodija a nikad nije pija. A one babe sa kolodvora,naj su jače.Onog nema nigdi na svitu.Onaj njihov pogled kad proučavaju čovika,jeli mušterija ili zajebancija.O tome bi psiholozi knjigu mogli napisat. Kum mi i jeda sa Sućidra su jebavali neke dvi Čehinje u Baškoj vodi,kad eto ti muža od jedne čehinje. Njih dvojica su bidna skočila u more i bižali, a po plemena čeha ih je vatalo,kad smo se nakon toga našli cilo lito su bili na tapetu od nas ekipe. Svaki prosječni Dalmatinac u razdoblju od 16e do 19e godine,o litnjim doživljajima, moga bi napisat trilogiju koja bi bila na svim top listama u svitskim knjižnicama,a svitski bi seksolozi diplome slobodno mogli isparat. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

I to aktivno sad pred kraj