Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Kutak za splitski trenutak u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk E to je tranzitno područje kad se vraćaš iz vanka... na povratku sa Baća u ljetnom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-06, 22:11   #71 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase
Re: Kutak za splitski trenutak

Citat:
Pravi autor: damfisk
E to je tranzitno područje kad se vraćaš iz vanka... na povratku sa Baća u ljetnom razdoblju...

Ja san sa ekipon liti zna otić zadnjin trajekton u Supetar, dernečit cilu noć po Supetru i ujutro uvatit prvi trajekt za Split, ubit oko na trajektu i onda ravno sa trajekta u Ferate nastavit tamo di san sta... ali to je onda bila totalna šteta... oporavak bi traja dva-tri dana
Odma me uvatila nostalgija za danima ponosa i slave kad sam pročita tvoj post.Nema rupe u županiji i šire di se bar mala točena nije popila.
Liti bi zna doć doma, a stari ide na posa.Onda se sakrivan u susidovom dvoru dok on ne istra auto iz garaže, da me ne sinja.
botic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:17   #72 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,916
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Da da... a pogovoto se liti ostane vanka do ekstremnih ura... vraćaš se doma oko šest ipo, a ono sunce tuče i vruće je ka da je podne... a ti izaša prethodne večeri oko osan, i isto je bilo sunce... pa dođeš doma, zaspeš do deset pa odma na kafu pa na Bače na picigin sa ekipon ili sa curicom na Kašune ili na Institut...

Pa i ja san, mislin, obiša sve birtijetine, krčmetine i rupčage po županiji...

Meni je liti đir bija (i sad je) otić u Sinj na piće, dva, tri ili petnaest... tamo zna bit interesantno po kafićima... ili recimo otpizdin na Čiovo na more cili dan pa se navečer samo smjestin u neki jeftini kafić u Trogiru... samo šta je u zadnje vrime Trogir malo posta šminkerski i skup...

Zadnji Uredio damfisk : 18-05-06 u 22:22.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:25   #73 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Citat:
Da da... a pogovoto se liti ostane vanka do ekstremnih ura... vraćaš se doma oko šest ipo, a ono sunce tuče i vruće je ka da je podne... a ti izaša prethodne večeri oko osan, i isto je bilo sunce... pa dođeš doma, zaspeš do deset pa odma na kafu pa na Bače na picigin sa ekipon ili sa curicom na Kašune ili na Institut...

Pa i ja san, mislin, obiša sve birtijetine, krčmetine i rupčage po županiji...

Meni je liti đir bija (i sad je) otić u Sinj na piće, dva, tri ili petnaest... tamo zna bit interesantno po kafićima... ili recimo otpizdin na Čiovo na more cili dan pa se navečer samo smjestin u neki jeftini kafić u Trogiru... samo šta je u zadnje vrime Trogir malo posta šminkerski i skup...
Ono odeš po danu,vratiš se podanu i rekneš ćaći,ja samo iden vanka po danu.Najjače su mi liti bile pijane zore,cili pijan,smantan,ubija te ono prvo sunce,jiden krafnu i zavarin priki u facu,a bakice se zgražavaju nad pijanim budaletinaama.
Liti smo često znali ići u Bašku Vodu i Makarsku.Tamo su provodi bili strašni ali jebiga i tamo bi uvik bilo po ekipe iz Splita.
A u Trogir se išlo jedno vrime u Monaca i F1 u prvim danima ali što si reka Trogir okupirala šminkerija ,a F1 vlajski razbijači sitnog zuba.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:29   #74 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
eowyn je zabranio reputaciju

eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:30   #75 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

He he he he he he he... ili u cik zore teturaš po rivi ispod pazara u pravcu trajktne luke i kolodvora, a one babe šta fureštima nude sobe oprezno te mirkaju, ne znaju kakav si, pa ti priđu i ispod glasa upitaju "Triba soba" a ti je pogledaš mutnin pogledon i podvikneš "NE TRIBA!!! IMAN SVOJU!!"

Išlo se i u Makarsku, samo malo kasnije, kad smo u ekipi dvojica-trojica kupili auta, za tamo ti triba malo više love ali je zato ulov uvik bija vrhunski... isplatilo se čak i iznajmit štagod smještaja za priko vikenda...
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:33   #76 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: eowyn
A šta je sad? Zašto smo tužni? Opet smo se zaželili mora?

Možemo nas dva još malo pričat o ljetnim doživljajima, ako će ti bit lakše
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:35   #77 (permalink)
Zlatni Član

Ma mene ta čežnja za morem nikako da mine To je tako, nema se tu šta pričat...samo očekujte da ću vam ulijetati u razgovor sa takvim izrazom lica
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:38   #78 (permalink)
doctor queñones

Ma vidin ja da ću morat tebi nać posal ovde u Splitu ili po okolnin otocima

Kad diplomiraš samo pošalji prijavu po dalmatinskin školama i ja potežen veze i sređujen ti namještenje... pa ćeš se toliko nagledat mora da će ti dopizdit
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:40   #79 (permalink)
Zlatni Član

Ma razmišljam ja o tome I to aktivno sad pred kraj
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 22:40   #80 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Citat:
He he he he he he he... ili u cik zore teturaš po rivi ispod pazara u pravcu trajktne luke i kolodvora, a one babe šta fureštima nude sobe oprezno te mirkaju, ne znaju kakav si, pa ti priđu i ispod glasa upitaju "Triba soba" a ti je pogledaš mutnin pogledon i podvikneš "NE TRIBA!!! IMAN SVOJU!!"

Išlo se i u Makarsku, samo malo kasnije, kad smo u ekipi dvojica-trojica kupili auta, za tamo ti triba malo više love ali je zato ulov uvik bija vrhunski... isplatilo se čak i iznajmit štagod smještaja za priko vikenda...

Ma u mene je u ekipi i još je danas, jedan imoćanin i to jedinac.A znaš kako je kod njih,ima je auto čin se rodija a nikad nije pija.
A one babe sa kolodvora,naj su jače.Onog nema nigdi na svitu.Onaj njihov pogled kad proučavaju čovika,jeli mušterija ili zajebancija.O tome bi psiholozi knjigu mogli napisat.
Kum mi i jeda sa Sućidra su jebavali neke dvi Čehinje u Baškoj vodi,kad eto ti muža od jedne čehinje.
Njih dvojica su bidna skočila u more i bižali, a po plemena čeha ih je vatalo,kad smo se nakon toga našli cilo lito su bili na tapetu od nas ekipe.
Svaki prosječni Dalmatinac u razdoblju od 16e do 19e godine,o litnjim doživljajima, moga bi napisat trilogiju koja bi bila na svim top listama u svitskim knjižnicama,a svitski bi seksolozi diplome slobodno mogli isparat.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: split

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 11:33
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15

Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114