| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi NAJ kafić u splitu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Roverandom Kafić za što?Za izać vani?Za popit kavu?Za gledat ženske? to se i ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 344
![]() | Re: NAJ kafić u splitu meni su najdrazi kafici di te pocaste taman kad te pocme pucat ono sta si popia do tada. takvih kafica je malo jer san prosa skoro cili grad, a mogu nabrojit neke od njih a to su: porte (ali vise ne radi pravi konobari nego neke mulice tako da sad ne znan kako sad dile ture tamo), get (tamo su pravi kulturni konobari koji uvjek pocaste kad puno popijes), carver (tamo zivin i puno puta san pija ali jedan put su pocastili), pegaz (bas danas dobia turu, svaka cast), puls (uvik kad popijes malo sljedi tura), naravno sing sing (jebiga tamo su mi svi prijatelji ali dobit cete turu ako pijete tamo), miss ili latino (tamo cete kurac dobit ali uvik je lipo popit sokic ako ne nista ima zena tu i tamo), twist off (tamo mozete popit i kucu necete dobit nista, bar ja tamo san skoro svaki dan i pija san tamo dosta i nikad nista ali je opustajuce popit kavu tamo ujutro), la man (tamo mi je ludilo a znaju pustit i dobru mjuzu). jos mi je dobro popit kavu u san giovannija, art caffe, mignona i jos par njih. naravno preporucujen ribicu kraj pomorskog faksa ili pomorske skole kako ocete kad pijete doli jako su susretljivi
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: NAJ kafić u splitu Ma meni se malo diže kosa na glavi od onih Vanilla, Tribua, Tropika i ostalih.... Dobro, prika mi drži onaj do Tropika, di se skupljaju klinci pa mi je on dobar... A u Vanille - čekaš da te pusti pola sata, plus to jednom sam doša u kratkim gaćama pa me nije tilo pustit....znači Vanila, do viđenja... ![]() Tropik- da im je večeras neki privatni parti, plus jednom dolazim naručit sam jednu pivu a konobar me ispod glasa da ne čujem šalje u kurac, kao vidi njega, naručuje samo jednu pivu....zbogom Tropik.... ![]() A Tribu isto ka vanila....ista šema, isti primjer....zbogom.... ![]() Imam ih još jedno pet šest di ne idem....di se prema gostima ponašaju kao prema stoci sitnog zuba kao ovi gore navedeni....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #115 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu Ja bih zamolila nekoga tko poznaje kafiće po St-u, ali one lijepe, lijepo uređene (čini mi se da ih zovu šminkerskim ), da te konobar ne pita mimikom šta ćeš popit...Da lijepo izgleda, i da je ugodna muzika, stvarno bih zamolila nekoga da mi napiše, idem u srijedu i rado bih popila neku kavicu na finom mjestu (po mogućnosti i lokaciju okvirno da napiše ) |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: NAJ kafić u splitu Citat:
... Pristojni su, uljudni, a uz to i prezgodni... To ti je na Firulama nasuprot teniskih terena...![]()
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... | |
| | |
| | #117 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu Citat:
Morala bi malo precizirat u kojem točno dijelu grada te zanima... Ali ako se zavučeš u get (stara gradska jezgra, unutar zidina Dioklecianove palače), imap 90% šansi da uđeš u takav kafić kakvog priželjkuješ BTW - javi kad stižeš, vodim te na piće ![]() Citat:
![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||
| | |
| | #119 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu Nisi u Getu naletila? Zlatna vrata, Teak, Porta, Red Room... ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
![]() |
| Tagovi: kafic, naj, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

funky_d

), da te konobar ne pita mimikom šta ćeš popit...
)
... Pristojni su, uljudni, a uz to i prezgodni... To ti je na Firulama nasuprot teniskih terena...