| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi NAJ kafić u splitu u Lijepa Naša forumu; Nije Port o nego Port A - u značenju "vrata" Teak ti je odmah do Porte, a imaš još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu Nije Porto nego PortA - u značenju "vrata" Teak ti je odmah do Porte, a imaš još 2-3 u krugu od 20 metara A najnajnajnajnajšminkerskiji je Red Room, koji je nekih 50 metara od Porte. Razina šminke je gadljiva, nepodnošljivo za normalnu osobu Možeš povirit i Fluid, Puls, San Giovanni... to ti je sve blizu ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #122 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu tnx, na Jelsi je bio Porto, čini mi se, i ovdje imam jedan što se tako zove...Hvala, a portun je ulaz od zgrade, ma sve znan ![]() vjerojatno će mi odgovarat i taj Red, spadam među navedenu grupaciju ![]() da uzmem G.O. pa sve ''obletim''? Ha ha, ma stignem i ovako. pozzić ![]() |
| | |
| | #123 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu Portun je ono što purgeri nazvaju "haustor" ili "veža" Dolazi od talijanske riječi "portone" što doslovno prevedeno znači "velika vrata" Kužiš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #125 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu samo se ti zajebavaj... a kad dođeš u Split pa pitaš nekoga gdje je kafić "portun" poslat će te ukurac ![]()
| | |
| | #126 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu Mene, me neee... Ja sam tako umiljata da će svi jedva dočekat da mi pokažu, izvade riječnik iz torbe hrvatsko-englesko-talijansko-mađarsko-njemački u slučaju da još koju riječ trebaju objasniti ![]() Ma shvatila sam da je Porta, kafić nego sam se htjela pohvaliti kako znam pokoju splitsku riječ, lancun, škovaca, pitar, kušin, điletin... A moja zajednička riječ za te izraze kad se ne mogu sjetit neke vaše riječi je- šprancun, baš ovih dana su me zvali da pitaju da je stave u službeni hrvatski riječnik, ja sam rekla da ne može, tek kad uđu u uniju... ![]() |
| | |
| | #127 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu A šta ti je to šprancun, gospe ti blažene? To je kao neki univerzalni ključ za rješavanje lingvističkih nedoumica?
| | |
| | #129 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu pa da... kažem - univerzalni ključ za rješavanje lingvističkih nedoumica ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kafic, naj, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

tnx, na Jelsi je bio Porto, čini mi se, i ovdje imam jedan što se tako zove...

...