| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi NAJ kafić u splitu u Lijepa Naša forumu; slažem se... ako se ide vanka za ženskom, ideš na mista koja su u "điru" (tribu i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu slažem se... ako se ide vanka za ženskom, ideš na mista koja su u "điru" (tribu i tako to) a ako se ide na piće, ide se na mista u kojima se osjećaš "domaće" a to su uglavnom ti lokalni kafići... BTW - ima jedan kafić, zove se "Caffe 13. stoljeća", iza crkve pored Peristila, pored veterinarske stanice, tamo di je nekad bija antikvarijat (Mihovilova širina) Meni je tamo OK
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned | Re: NAJ kafić u splitu Ma Bili As je zakon,za poklonike kladionice i sl... A za curu izvest naj lipše misto je onaj kafić na baćama ''BAVA'' neznam jeli još stoji tamo P.S ako udre kiša najebali ste... sad bez zajebancije slažem se sa damfliskom(ako san falija nick skužaj) ![]() tribu i taj đir... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu jebo te tribu, šminkeraj, prosli put kad je Jura svira isa priki kupit dvi karte za koncert (jedini put da ste me mogli vidit tamo i zadnji), za sankom 10ak narkica, nazovi izbacivaca, ono jadosti ni sebe ne more vanka izbacit... @damfisk bija san u 13. stoljeca, dobar. Donila mi onda cura fritule, a imaju i dobar tv. a oden npr. Teak, Nostradamus, Vega, Geto, u kafic od prike u Radunicu, bija san par puti i u oni na pjaci di je ona spomen ploca, oni na Vidilici....barf vise ni ne pamtin. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu a šta ćeš... Tribu je ka neko opće misto na koje prije ili kasnije završiš navečer sa curicon... naravno, ako nije turbo-šminka đir pa će ić u Mastersa, li pak ako nije otkačena pa će ić u O'Hare... ili ako nije božesačuvaj cajka-fan pa će ić u Metropolisa Tribu, Vanilla - taj đir je nekakva neutralnost... Jer ipak je to Split - od šminke ne moš pobić da se ne znan kako trudiš!!!!!
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu "žohara" e jesi me nasmija... imaš rep+ za ovo
| | |
| | #18 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu damfisk dijeli fliske! ![]() u splitu nisam (osim u prolazu i na nekih sat vremena) bio skoro tri godine.. i baš mi fali. volio sam ići u 'klub svjetskih putnika' na kavu. radi li još taj kafić? kad budem išao u split, definitivno ću prije još jednom proučiti ovu temu! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu Citat:
Dakle, dotični lokal pod nazivom "Klub svjetskih putnika" u Splitu se redovito spominje kao okupljalište onih koji imaju istospolne seksualne preferencije. Tek toliko, da znaš ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NAJ kafić u splitu čuo sam i već mi se ovi moji splićani smiju zbog toga, ali onako.. dupe uz zid i dobro je! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: kafic, naj, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.