| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi NAJ kafić u splitu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: ice Drž se ti vege ma vega je neloša, iako je freaky... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: NAJ kafić u splitu Citat:
Di ćeš većeg veselja nego "plesnit" jednu rakiju u jutro (onu za pranje prozora)... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: NAJ kafić u splitu princ - ima daleko najblje konobarice glamour - ali vikendom kad nema skolaraca, najopustenija atmosfera za popit kavu a za finije izlaske - tribu i vanilla
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-07 Godina: 20
Poruka: 14
![]() | colors je SMECE! tamo dodjem i cekam da se ona vlajcuga odluci dogegat do mene I TAKO SVAKI PUT i pitat me sta ocu. i onda NEMA nescafe od vanilije i ja posizim! I TAKO SVAKI PUT! i za ne falit, na zidovima su slike iz 80-ih di mogu i vidit svoga oca s grivom i mater kako se vraca s pazara, dok je baba vitka i u frizera! a da ne spominjem da su katrige PLASTICNE. dakle kafici koje valja posjetit:teak - pazite na gliste koje izlaze iz zidova dante - malo neudobno porta - nedavno preuredjeno quasimodo - zanemari grbavog nadrkanog patuljka koji se tu mota jer je vlasnik a duje i mali princ ako imate 15 godina ![]()
__________________ Otkad nema Jože, lopovi se množe! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kafic, naj, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Naj...naj...naj...SMS | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 20 | 20-07-08 17:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:46.

tamo dodjem i cekam da se ona vlajcuga