| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Split - Fotogalerija u Lijepa Naša forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Split - Fotogalerija ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Split - Fotogalerija Tko zna koliko smo puta sjedili jedan pored drugoga. Ja u zadnje vrijeme nemam prilike biti redovan na Poljudu nakon što sam faks završio. Prodaje li onaj faca još kikiriki, i ona debela žena gore po sjeveru? Em ti miša, na jednoj utakmici protiv Marsonije, stala pred mene, i nisam vidio gol što ga je mislim Krpan zabio. To je bila ona utakmica kad smo svi 15 minuta prije napustili tribine iz protesta što Hrvatska reprezentacija ne igra na Poljudu .... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Split - Fotogalerija Ona debela sta prodaje (kokice mislim ) je najjaca... Uvik je isprid nosa i svi joj j**** mater, a nju bas brige... Pici ona svoje... Nemam pojma jeli jos tu, odavno nisam bila na utakmici... Bilo bi steta da je vise nema, luda je skroz... ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Split - Fotogalerija Jel moguce da je Mass Sarr bija tada tu doli ispod malo? nvm, a vidija san ga jos jedanput uzivo kad san ima tjelesni trcat doli okolo, bija je sa diteton na travi pa su malo igrali, a vidija san se i sa tadasnjom momcadi, bas obisli sve doli. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Split - Fotogalerija ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Split - Fotogalerija
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Split - Fotogalerija znam da je glupo pitanje... Jel završeno "renoviranje" rive tamo kod vas? pa ako neku sliku netko ima,baš me zanima...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotogalerija, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.

Svi smo mi MASS SARR

) je najjaca... Uvik je isprid nosa i svi joj j**** mater, a nju bas brige... Pici ona svoje...