| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Split - Fotogalerija u Lijepa Naša forumu; 28/05/2005 Hajduk prvak Nadam se da nece neko izronit i zamirit mi sta nisam zacrnia oci i takve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Split - Fotogalerija Nisam ovo ja slika, ja sam bija u toplijim krajevima kad je to slikano ; ovo su sve slike iskopane s neta...al ja mislim da je to slikano s mula ispred lučke kapetanije. evo još par slika s dočeka.
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Split - Fotogalerija super su slike po obicaju kolega neptune TNX
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Split Godina: 26
Poruka: 77
![]() | Re: Split - Fotogalerija Stari...treba ti neku medalju za domoljublje ili nesto dat,predobre su slike ![]() cak i riva izgleda jebeno dobro ![]()
__________________ RođenSamGodineGospodnje,jednog vručega ljeta Bez slavlja, bez šampanjca, bez banketa,Život na dvadeset kvadrata, pobjeg'o sam s uziceVečKaoKlinac postaoSamDijeteUliceGlasSlobodeOsjećam.. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Split - Fotogalerija po noći riva izgleda dobro problem je u danu ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotogalerija, split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

; ovo su sve slike iskopane s neta...al ja mislim da je to slikano s mula ispred lučke kapetanije.
TNX