Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Split
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Split Raspravljate o temi Split prije rata u Lijepa Naša forumu; Evo čitan o mladosti generacije 70-ih i 80-ih pa sen se sitija tih dana... Ne pamtin kad san ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 19:46   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
redicool se izdvaja iz mase
Split prije rata

Evo čitan o mladosti generacije 70-ih i 80-ih pa sen se sitija tih dana...
Ne pamtin kad san zadnji put vidija karet u Splitu.
A franje,pljuce od antena,vatanje gušterica,grdelina...
Šta ste vi radili ka dica?Dajte da se malo sitimo
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:57   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 39
joško23 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku joško23
Re: Split prije rata

Meni je najjaće bilo kad smo išli u nabavu za pljuce morali smo pazit da nas ko ne vidi i jedamput nam se nije dalo ići daleko pa smo skinuli jednom susidu antenu i napravili pljuce ali on je sutradan skužija kad je iša upalit televiziju nema mu slike i normalno otiša na zgradu i vidija da nema antene a nas 5-6 mulaca sa novim pljucama nije mu tribalo dugo da skuži.Srića nije na uspija uvatit a onda nakon nekog vrimena se oladija.A da na je uvatija....
joško23 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 18:56   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,830
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Evo sad kad je došla ova kabelska više dica nemaju od čega pljuce radit.
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 02:25   #4 (permalink)
Starter

A sićate se igre Trule Kobile znala su me leđa bolit po 5-6 dana poslin.Što više nas je igralo to bolje:Znalo nas je biti šest protiv šest i onda gušta kad prvi skačes priskoćija bi ih sve do jastuka i onda tučeš broj(kako ono "para,para")ali zajeba kad ti pogodi broj.
joško23 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 17:18   #5 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: joško23 Pogledaj Poruke
A sićate se igre Trule Kobile znala su me leđa bolit po 5-6 dana poslin.Što više nas je igralo to bolje:Znalo nas je biti šest protiv šest i onda gušta kad prvi skačes priskoćija bi ih sve do jastuka i onda tučeš broj(kako ono "para,para")ali zajeba kad ti pogodi broj.
Mi smo to zvali "na kušine".
Sad si me sitija da smo igrali "rode".Jedan vata na jednoj nozi u određenom krugu.Koga takne mlatimo dok ne takne pik,a ako onaj koji vata stane na drugu nogu onda cipamo njega.Pari okrutno ali je bilo zabavno.Ni oni koji su dobili se nisu bunili.
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 17:23   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

E da baš stare igre mi bi vatali grdeline i tiće, meni je strina radila u bivše Jugoplastike pa bi uvik žica da mi donese lipila u onu plastičnu kutijcu od cedevite,pa bi mazali na grane i stavljali hranu... eh kada se sitim
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 17:43   #7 (permalink)
Starter

Meni je prijatelj sam pravija (od imele mislin),pa bi isli na Stinice di su cigići.Ponili bi jednog grdelina u ćibu da ih privuče.

Sićan se da san u 7. osnovne skaka sa Sustipana,ili isa kroz tunel za vlak ispod Brda.Dobro smo ostali živi.Zna san svaku ulicu u Splitu.Danas dica ne idu iz kvarta do srednje skole.

Zadnji Uredio daidza : 13-07-07 u 21:04.
redicool je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 23:24   #8 (permalink)
Starter

I ja sam iša vatat tiće na Stinice a i bilo mi je blizo živija sam odmah kraj tunela na Brdima a kroz tunel sam proša ne znam ni sam koliko puta.Danas mi se ćini da niko više ne drži tiće na balkonu ne sićam se kad sam zadnji put vidio da neko ima tića na balkonu.A sićate li se matineje u Tesla ujutro u 10 sati?Koliko sam puta pica školu ujutro i onda bi išli gledat film.
joško23 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 23:33   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 26
Poruka: 77
nolimitst se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vodoinstalater Pogledaj Poruke
,pa bi mazali na grane i stavljali hranu... eh kada se sitim
baketine su zakon ja san rodjen 1981. i koliko se sican mi smo zadnja generacija koja je sve ovo navedeno radila i imala iskidana kolina...svak rodjen iti godinu-dvi nakon 81. u mojoj ulici nebi ima pojma o cemu se ovdi prica steta..ono su bili dani covice,a ne hebena playstation generacija,i gel u kosi sa 14 godina...

Zadnji Uredio nolimitst : 22-09-07 u 23:37.
nolimitst je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 01:53   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-09-07
Poruka: 4
horacio se izdvaja iz mase

Mi smo vatali tiće na Turskoj kuli ... bilo je tu osim grdelina i raznih drugih tića (frzelini, verduni, faganeli itd). Nitko ne spominje pračke !? ... bilo je napeto tko će napraviti bolju pračku od kojih su stradala mnoga stakla, flora i fauna, a ponekad i koji homosapiens
horacio je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: split

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103