| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Split se prominija? u Lijepa Naša forumu; Bija san odsutan par godina i čini mi se da su se ljudi u Splitu prominili. Previše je glume.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Split se prominija? Bija san odsutan par godina i čini mi se da su se ljudi u Splitu prominili. Previše je glume.Pari mi se da se i fjaka glumi.Split je uvik bija vanka škvare,uvik drukčiji od drugih. nNe znan ima li još neko taj osjećaj?
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Split se prominija? Oduvijek se glumilo u Splitu....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Split se prominija? Citat:
sve ovisi di si bio i na sta si se naucio dok te nije bilo. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Split se prominija? Ma meni se čini da su prije Pajdo,Sokrat,Sjenka...i ostali redikuli bili jače face od Kukoča,Rađe itd.Danas mi pari da je bitnije imati nego biti.Danas su lovaši face.Prije su glumci dobijali po pičci.I izlasci su bili normalniji,nije se moralo imat love za provod. Uostalom možda san ja ispa iz đira?
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Split se prominija? Citat:
![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 78
![]() | Re: Split se prominija? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |