| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Split se prominija? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: splicanin stari,oni su jos uvik vece face samo su ovi veci redikuli i imaju vise love...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Split se prominija? Citat:
nije meni lova nikad bila problem,a ni cure.Ne opterećujen se lovašima,oni nisu bit priče,već šminka bez love koja glumi lovaše ,a nemaju za kisik.Bitno je šta ko vozi,ko je di šta kupija,koliko je platija,uglavnom gadljivo.
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Split se prominija? Citat:
tesko je vise pric curi ako nisi neki "tatin" sin ili ako nemas neku ljutu pilu. to sta nije tvoje, a ostatak mjeseca ces bit na kruhu i vodi, nema veze izgled je sve
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: split |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

nije meni lova nikad bila problem,a ni cure.Ne opterećujen se lovašima,oni nisu bit priče,već šminka bez love koja glumi lovaše ,a nemaju za kisik.Bitno je šta ko vozi,ko je di šta kupija,koliko je platija,uglavnom gadljivo.