| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Split Raspravljate o temi Splitska koncertna scena u Lijepa Naša forumu; Ako tako nesto postoji u Splitu... iskreno, ne sjecam se kada je zadni put bia neki "dobar" koncert ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Ako tako nesto postoji u Splitu... iskreno, ne sjecam se kada je zadni put bia neki "dobar" koncert u Splitu. znam da je masu ljudi islo na Thompsona, ali to je bilo prije 4-5 godina. a i to, barem po mom misljenju, nije neki koncert. prije dva ljeta sam bia na Elemental i Postolar Tripper, ali ni tu nije bilo bas puno ljudi... a i nije cudno jer u Splitu nema pravog koncertnog prostora....a kad vidim ko dolazi na gostovanja u Zagreb i druga mista, dodje mi slabo...Ima li nada za "Splitsku koncertnu scenu"??? ![]()
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Splitska koncertna scena ma vidjam ja cesto razne postere, ali fali kontinuiteta...nazalost
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Splitska koncertna scena bas to...prije je postojalo bar malo raznolikosti...sad sve isto...
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 54
![]() | Re: Splitska koncertna scena a da malo pogledate oko sebe koncerata nije nikad bilo vishe nego ovaj misec i to u zadnje 2 godine sigurno nije.I nije mi jasno zasto svi osuduju Kocku kao misto sa losom reputacijom.Onim "Karantenama" triba dizat spomenike,eno sinocsvirali Marcello i Bad Copy...svako malo neki event-i...koliko znam party-i su u onog jadnog Mastersa...sutra npr.idemo svi na Olivere,Gibonija i bana na Rivu ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Splitska koncertna scena ma sve je to stvar jako lose organizacije.. u zagrebu ima masu klubova, pubova, kafica i naravno da ce se ekipa potrudit da nekog dovedu, mogli bi i mi... al smo lijenčine!
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
![]() |
| Tagovi: koncertna, scena, splitska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

iskreno, ne sjecam se kada je zadni put bia neki "dobar" koncert u Splitu. znam da je masu ljudi islo na Thompsona, ali to je bilo prije 4-5 godina. a i to, barem po mom misljenju, nije neki koncert. prije dva ljeta sam bia na Elemental i Postolar Tripper, ali ni tu nije bilo bas puno ljudi... a i nije cudno jer u Splitu nema pravog koncertnog prostora....a kad vidim ko dolazi na gostovanja u Zagreb i druga mista, dodje mi slabo...

koncerata nije nikad bilo vishe nego ovaj misec i to u zadnje 2 godine sigurno nije.I nije mi jasno zasto svi osuduju Kocku kao misto sa losom reputacijom.Onim "Karantenama" triba dizat spomenike,eno sinoc